Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.1.2014

Rest Day & Hot Chocolate


Kylmä päivä taas tänäänKeskiviikkon on yksi mun mahdollisista "vapaapäivistä"urheilun ja tuntien vetämisen suhteenMahdollisuus olla tekemättä mitäänPikkumiehellä oli nenä ihan tukossa ja jäätiin kotiinJuuri tälle päivälle ei sattumoisin oltu sovittu yhtään asiakastakaanTarkoitus oli mennä Tean Method Putkisto tunnille Töölöönmutta se siirtyiMuuten työt hoitui tänään kotoa käsin ja tapaamisia tai ohjauksia ei ollutViikonloppuna tein töitäja tänään tuntui ansaitulta pitää ihan vapaata niitä muutamia sähköposteja lukuun ottamattaTosin olisin mielelläni mennyt kävelylle tai sinne Method Putkistoonmutta nyt näinTäysi lepopäiväTekee hyvääSe tekee aina mulle hyvää! Ja parasta on ollut viettää koko päivä pikkumiehen kanssa!

Käytiin lounaalla ja kaupassaja otettiin rauhallisesti kotonaSiivosin ja tuuletin petivaatteet ja peitotja ostin siivouskukkia itselleniNiitä olen ostanut aina niin kauan kuin muistan (aina ei miehet nimittäin tajua juuri silloin niitä kukkia tuoda tai lähettää)Kaupasta haettiin kaikkea hyvää ja tässä se päivä on mukavasti mennytKotona on ihanaa ja tunnelmallistaja mulla on ihan lauantai meininkiViikonloppuna oli kuitenkin "oikeana" lauantaina koulutusta ja sen jälkeen tein töitäSunnuntaina myös työpäiväYrittäjä tällä alalla on töissä silloin kun muut ovat vapaallaja sitten taas päinvastoin.

Hot Chocolate

2 dl mantelimaitoa (lämmitä)
1 rkl liotettuja (3h-1 vrk vedessä jääkaapissa) cashew pähkinöitä
1 truuttaus hunajaa (1 rkl?)
2 rkl raakakaakaojauhetta
ripaus suolaa
tl kärjellinen luomu vanilja jauhetta 
1 rkl kookosöljyä

Lämmitä mantelimaito ja liota pähkinätLaita ainekset blenderiin ja sekoita! Nauti ja nauti ja nauti!

2 kommenttia:

  1. Siivouskukat on loistava idea! Olenkin miettinyt, että miten sitä palkitsisi itsensä aina jonkun urakan jälkeen, että saa lisää motivaatiota.

    t. Maarit

    VastaaPoista
  2. Joo mä oon harrastanut niitä varmaan aina! Ihana tuoda kukkia vastasiivottuun kotiin!

    VastaaPoista