Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.4.2015

L O M A


Arvatkaa onko tätä odotettu. Lomaa :) Mun viimeisen vuoden lomat on vähän menneet niin ja näin. Niitä ei oikeastaan ole ollut. Pariisissa vuosi sitten ja kesä koti-Suomessa. Joulun aikaan piti lähteä reissuun, mutta odotin uutisia joudutaanko polvi leikkaamaan. Sitten oli tarkoitus lähteä Budapestiin nyt keväällä. Sekin sitten jäi.. Lento olisi lähtenyt huomenna, siksi alunperin otin vapaaksi loppuviikon. No, reissuun kuitenkin mutta hieman lähemmäksi :)

Ja aina se on niin, että ennen lomaa tuntuu hommaa olevan. Onneksi mun ihanat asiakkaat joustavasti suostuivat vaihtamaan vähän vakkariaikojaan, että koutsi pääsee lomalle. Yrittäjänä kun on niin hankala ottaa lomaa tuosta vain, silloin jää tulot tienaamatta. Kesällä on sitten eri asia. Silloin joka tapauksessa hiljenee aina. Toivottavasti ei liikaa.. Huomenna ollaan viisaampia puistotuntien suhteen. Maanantaina vielä soittelin Rakennusvirastoon. Siellä tylysti todettiin puistovuokrista että "sitä se yrittäminen on, riskien ottamista". No, en voinut muuta kuin nauraa tai itkeä, tai miten vaan. Ja sitten twiitata sen perään heille, että toivottavasti päätyvät hyvään ratkaisuun tämän päivän yleisten asioiden lautakunnan kokouksessa. Twitter-rakennusvirasto oli paljon ystävällisempi kuin henkilöt puhelimessa. Enkä mäkään sinne rähjäten soita, nätisti esitän asiani. No sitten on yksi toinenkin keino puistotunneille, siitä lisää huomenna kun asia vahvistuu. Tunneille ilmoittautuneet on pidetty meilitse ajantasalla. Huomenna on vielä hieman ohjelmaa puistotunteihin liittyen ennen lomalle lähtöä. Nyt on melkein kaikki tehty mitä ikinä voin ja keksin tehdä asian hyväksiMä en siedä turhaa valitustaJos jossain on parantamisen varaa niin pitää tehdä kaikkensa sen hyväksi eikä turhaan valittaa. Mutta nyt luottavaisin mielin huomiseen!


Tänään oli täysi päivä ja ohjausten jälkeen tein kotona hommia 7 asti. Sitten puolentoista tunnin kävelylle Katjan kanssa. Aamulla kävin juoksemassa. Pilatesta ja kahvakuulaa on tänään myös tullut tehtyä. No lomalla keskityn vain omiin treeneihin. Kyllä, treenikamoja on pakattu mukaan paljon :) Voi olla, että pakkaan mukaan myös kuoharia :) Ehkä sitä voi nauttia huomenna rannalla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti