Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.4.2015

Pääsiäisen treenit

Kuten kuvasta näkyy meidän koti on aika Huvikumpu.
Täällä saa syödä sohvalla suklaamunia ja kaataa vähän mehuakin sohvalle :)

On ollut niin ihanaa nauttia vapaista. Yleensä teen lomalla jotain muuta kuin urheilen, mutta nyt oltiin ihan kotinurkilla ja on ollut aikaa ja virtaa tehdä vaikka mitä. Ja meillä on ollut aivan mahtavan kiva pääsiäinen :) 

Torstaina oltiin pojan kanssa juoksemassa/kävelemässä/ulkoilemassa. Perjantaina kävin aamulla juoksemassa itsekseni ja oltiin koko päivä Super Parkissa. Siellä tein myös oman treenin. Lauantaina aamulla palauttava kävelylenkki ja kotitreeni. Sunnuntaina aamulla lenkillä, päivällä pyörälenkillä lapsen kanssa. Kesken lenkin mun etupyörä tyhjeni ja yritin sitä epätoivoisesti pumpata. Totesin jo, että meni varmaan puhki, mutta sitten ystävällinen lenkkeilijä pysähtyi ja auttoi renkaan kanssa. Ennen häntä meni monta ihmistä ohi eikä kukaan tarjonnut apuaan. Oltiin tosi iloisia, kun joku auttoi ja päästiin jatkamaan matkaa ja pullakahville Koskenrantaan. Ja nyt tiedän miten tämän fillarin systeemit toimii. Mummopyörässä kun on ihan erilaiset renkaat. Kiitos tälle avuliaalle herrasmiehelle. Ihanaa kun on auttavaisia ihmisiä. Illalla oltiin vielä pelaamassa sulkista. Ajattelin, että kerrankin otetaan sunnuntai rennosti kun fudistreenejä ja kuulatuntia ei ole, mutta toisin kävi :) 

No tänään kävin aamulla taas juoksemassa ja tein vielä kotitreenin (tai vähän siitä) ennen kuin lähdettiin koko päiväksi fudisturnaukseen. Tosin samaan aikaan leivottiin lapsen kanssa hänen synttärikakkuaan ja treenasin keittiössäLoput kotitreenissä meni vähän puolivahingossa fudiskentän laidallaKahdeksan peliä ja välillä oltiin ulkokentälläSiellä tuli jo myöhemmin iltapäivästä niin kylmäettä oli pakko vähän askelkyykkykävellä ja juosta kun pojat lämmitteli. Askelkyykkykävelyä kentän toiseen päähän ja sieltä juoksu takaisinRomanialainen maasteveto päälle ja palautusKolme kierrosta.

Hyvällä omatunnolla on nautittu sopivasti munista ja muista pääsiäisen herkuista ja oon ehtinyt taas vähän opetella järjestelmäkameran käyttöä. Kaiken urheilun ja mukavan lapsen kanssa vietetyn ajan jälkeen latautuneena huomenna uuteen työviikkoon. Ja kyllä se pääsiäinen on mennyt täysin jälkikasvun mukaanmutta molemmat ollaan siitä nautittu <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti