Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.4.2015

Värikäs aamulenkki ja diet Day 1


Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu. Omasta viikonlopusta ei actionia puuttunut. Mulla on ollut ystäviä kylässä ja on tullut herkuteltua ja vietettyä myös Viinipäiväntasausta :) Ja siinä välissä kävin Stockalla huitaisemassa ne katutreenit. Tässä muuten video lauantaista!

Tänään mun aamu alkoi HIIT treenillä. Juoksua, hölkkää ja kävelyä. Lenkin lopuksi muutamat polvennostot tangossa ja pari leuanvetoa.

Koko talven aikana en pahemmin ole herkuista kieltäytynyt, mutta kaikki ilo loppuu aikanaan ;) Nyt otetaan 12 viikon ryhtiliike kesää kohti. Muuten ruokavaliossa ei mulla juurikaan mikään muutu, ruuat on samoja mutta määriin pientä tarkistusta ja herkut nyt ei dieettiin kuulu. Paitsi muutaman cheatin aion pitää.

Tästä se lähtee! Tsemppiä ja loistavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Olet reipas! mun täytyy myös ottaa nyt itseäni niskasta kiinni. Pari extra kiloa on tullut talven aikana ja tuntuu, ettei millään lähde pois. No, tiedän kyllä lääkkeen eli ruoka ja liikunta..joskus se on vaan niin vaikeata tehdä ryhtiliikettä. Luen tiivisti blogiasi, niin enköhän saa taas inspiksen päälle! Terkut lumisesta Vaasasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Pakko se ryhtiliike on välillä ottaa, ennen kuin karkaa mopo käsistä. Tietysti sitä voisi elää todella kurinalaista elämää, mutta min mielestä elämästä pitää nauttia. Ja silloin on väistämättä tämä aina edessä ;) Tsemppiä sinne ja terkut onneksi ei enää lumisesta Helsingistä!

      Poista