Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.4.2015

Kuulakuulumisia ja vapun core treeni kotona


Aikamoisen kiire viikko, kun työt pitää mahduttaa kolmeen ja puoleen päivään. Huomenna on vain yksi ohjaus ja sen jälkeen Pilates tunti Kumpulassa. Syksyn Pilates -tuntien aikataulut ja tilat muuten pitäisi selvitä lähiaikoina ja tunteja tulee Etelä-Helsinkiin pariin iltapäivään

Tänään sain vähän piristystä kesken työpäivän kun kävin laitattamassa tukan vappukuntoon Dreamissa BirgitallaTuli aivan tosi ihana ja koitettiin mulle ekaa kertaa värin joukkoon käsittelyä joka hoitaa hiusta samallaTuli ihanan silkkinen hius ja vaalennusainekaan ei päänahkaa ärsyttänyt yhtäänHiukset on ainoa turhake joita suostun laitattamaan "ei luomuna". Vappu menee rauhallisestiPaperihommia tehdessä varmaan ja jatkan kodin sisustusprojektia. Eilen laitoin partsin kesäkuntoon ja vaihdoin olohuoneen järjestystäHankkiudun eroon myös kaikesta turhasta tavarasta ja kesäkuun alussa mulla on Kaivarin Kanuunassa varattu pöytäVapunpäivänä on luvassa tyttöjen picnicciä ja vapputanssit!

Uutisia puistotunneista

Kumpulan kahvakuulan puistotuntien osalta tilanne on ratkennut ja sunnuntaisin kuulaillaan Käpylän Urheilipuiston pesiskentällä. Selvisin asiasta liikuntaviraston kanssa perustamatta omaa urheiluseuraaEli tervetuloa kaikki ulos kuulailemaan! Kertamaksu on 12 eur ja kymppikortti 100 eur. Aikaisemmin puistotunnit ovat olleet paljon edullisempia, mutta nyt hinnassa pitää huomioida myös kentän vuokra (joka ei onneksi ihan sitä 250 euroa ole). Mutta jo etukäteen sen edullisen kortin ostaneet olette saaneet hyvän edun enkä ala jälkikäteen ketään rokottaa vaikka vuokraa joudun maksamaan :) En lähde samalle linjalle kaupungin kanssaRahastamaan asiakkaitani tylysti.

Kaivarin tai Etelä-Helsingin osalta odotellaan tietoa vielä! Mutta sinne aikoneet olette tervetulleita Käpylään! Varmaa on nyt seettä ulkona saadaan olla. Rakennusvirasto on edelleen sitä mieltäettä käypä vuokra pienyrittäjältä olisi se 250 euroa joten Kaivariin ei päästäSamasta syystä ei voida olla Intianpuiston hiekkakentällä

Vapun iloksi ajattelin laittaa teille pari tehokasta core liikettä jos treenaatte kotona. Moni sali taitaa olla vappuna suljettu..?

Core treeni kotona

1) Lankku ja Vuorikiipeilijä

  • 30 sek lankku ja perään 30 sek vuorikiipeilijä
  • palautus 30 sek
  • 45 sek lankku ja perään 45 sek vuorikiipeilijä
  • 60 sek lankku ja perään 60 sek vuorikiipeilijä


2) Istumaannousu ja Perusnosto

  • 15 istumaannousua ja heti perään 20 perusnostoa
  • toista kolme kertaa ja pidä sarjojen välissä pieni palautus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti