Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.4.2015

Venyttelyä sunnuntaiaamuna


Hyvää sunnuntaita kaikille! Mulla on tänään lepopäivä treeneistä. Kävin tekemässä kevyen aamukävelyn ennen aamupalaa. Aamupalan jälkeen pidettiin pieni syvävenyttelytunti lapsen kanssa olohuoneen lattialla. Juostessa etenkin lonkankoukistajat, takareidet, etureidet ja kyljet kaipaavat venyttelyä. Ja tottakai vielä pohkeet ja pakarat. Puhumattakaan pienen jalkapalloilijan jaloista monien pelien jälkeen!

Meidän koko viikonloppu on mennyt fudiskentällä, tänään jatkuu pelit. Eilen 7,5h pelejä, onneksi tänään vähän vähemmän. Eilisen jälkeen olin niin jäässä kun seisoin kentän laidalla. Fudiksesta käytiin kodin kautta ja mentiin vielä illalla kyläilemään. Teki hyvää muuntautua taas ihmisen näköiseksi, ja oli kiva ilta. Eilen kyllä otin aamusta itselle aikaa ja kävelin 10 km lenkin. Tänään leppoisasti vain 5 kilsaa. 

Ja muistattehan, Kylätilassa ei ole tänään illalla kuulatuntia kun siellä äänestetään. Tunneista vielä puheenollen.. Muistakaa, että torstaina ei ole Pilates -tuntia kun olen lomalla. Sunnuntaina taas ensi viikolla kahvakuulaa normaalisti ja torstaina Pilatesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti