Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.4.2015

Perillä


Terkkuja Porista. On kyllä niin mahtavaa olla täällä! Lomalla on luvassa treeniä, lepoa ja ystävien näkemistä. Teatteria ja taidetta. Eniten odotan lomalta rentoutumista ihanien asioiden ja ihmisten parissa. Silloin luovuus on parhaimmillaan ja akut latautuvat parhaiten. Kesäkuussa lähden viikoksi sitten vähän pidemmällemutta tämä on tällä hetkellä parasta lomaa!

Aamulla kävin juoksemassa kotona, aamiaisen jälkeen ystävän kanssa Töölönlahdella kävelyllä ja täällä Porissa vielä illalla kävelylenkki Kirjuriin. Lähdin tänne vasta iltapäivällä. Helsingissä oli Kaivarissa kuvaukset ja niitä ennen kävin SOFiNAH Shop:ssa Thialla meikissä. Kiitos :)

Puistokuulaepisodi sai muuten tänään jatkoa kun soitin rakennusvirastoon. Kahvakuulaa saa pitää ilmaiseksi puistossa jos ottaa "maksua" max 2-3 euroa. Puuh ja hoh hoijaa.. Sillai kai. Mutta kyllä me ulkona vielä kuulaillaan!

Kuvassa on muuten mun isoisoisä, joka perusti Porin VPK:n 11 vuotta sen jälkeen kun Pori oli palanut viimeisen kerran. Patsas on PK:n edessä. Meidän sukunimi on Anderssonista käännetty.. Ei huono ollut sekään. Method Hanna Andersson ;)


Aamulla kutsuu Kirjurin aamulenkki ja Porihalli. Vaikka se vanha Porihalli oli paljon kovempi, niin annetaan uudelle vielä toinen mahdollisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti