Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.4.2015

Urban Training - treeniä ympäri kaupunkiaSain kutsun Kari Traan ja Stockmannin järjestämään Urban Training kutsuvierastilaisuuteen eilen. Dress code oli pukea vaatteet, joilla pystyy juoksemaan niin kadulla kuin tavaratalossakin. Oli tosi mukava nähdä muita bloggareita ja tilaisuus oli muutenkin kiva ja lämminhenkinenKutsuvierastilaisuuden jälkeen lähdettiin valloittamaan kaupunkia muiden osallistujien kanssa ja upeita naisia oli treenaamassa yli 100. Kari Traa Urban Training tapahtuma on järjestetty ennen Helsinkiä muissakin pohjoismaissaTapahtuma oli myös osa tavaratalon liikkeelle kampanjaa ja katutreenitapahtuma oli kaikille avoin ja sinne sai rekisteröityä etukäteenJa pressitilaisuuteen sai ottaa mukaan ystävän ja Birgitta lähti mun kanssa treenaamaan!Juoksujalkaa blogin Laura 

Järjestäydyttiin ensin kaikki parijonoon Stockan eteen ja siitä alkoi juoksu kunniakujan läpi kohti SenaatintoriaTorilla oli porrastreeni ja juostiin usempaan kertaan portaat ylös! Ylhäällä sitten lankutettiinpunnerrettiinhypittiin tai mitä milloinkinAlhaalla kyykkyjä ja polvennostojuoksua


Senaatintorilta juostiin kauppatorin kautta KaivariinKaivarissa oli lisää treeniä pareittainTämän osuuden jälkeen juoksu jatkui Tähtärin kautta Espalleja loput mehut lähti jaloista askelkyykkykävelyllä Espaa pitkinSiitä kirmattiin vielä Stockalle ja kierreportaat kuudenteen kerrokseenEttä jos kyykkykävelyn jälkeen ei jollain tuntunutniin tämän jälkeen varmasti tuntui! 
hatunnosto kuvaajapojille jotka juoksi kaluston kanssa yhtä paljon kuin mekin

Oli kyllä mielettömän kiva päivä ja kaikilla hyvä tsemppi ja meniniki päällä! Mahtavaa naisenergiaa ja aurinkoa oli paljon tässä päivässä! Kiitos Stockmann ja kiitos Kari Traa!

Stockalla voi muuten osallistua InstakisaanKäy kuvaamassa lempparikenkäsi urheilukenkäosastolla Instaan! Kisassa voit voittaa kengät itselle ja ystävälleMä kuvasin nämä lenkkarit ja hankin ne samantien omaksikin. Toivottavasti onnetar suosii sillä ottaisin mieluusti nämä toisenkin värisenä!
Kari Traa on brändi, joka perustuu freestyle hiihtäjä Kati Traan persoonaan ja saavutuksiin. Hän on anotaan tunnetuin ja suosituin naisurheilija ja perusti 2002 urheiluvaatteita valmistavan yrityksen, josta tuli menestys. Vaatteet ovat naisellisia, niissä on oikea mitoitus ja istuvuus muodokkaammallekin naiselle. Vaatteet ovat hauskoja ja värikkäitä ja toiminnallisuutta ei ole myöskään unohdettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti