Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.2.2012

Intervallitreeni, osa uutta viikko-ohjelmaaniKävin tänään Porissa Lady Linella tekemässä ensimmäisen intervallitreenin pitkästä aikaa. 60min treeni, jonka koostin seuraavasti:


10 min kävelyä matolla lämittelyksi
40 min intervallia: kävelyä n. 2 min (että syke palautui aina peruskestävyystasolle, joka minulla 119-139) ja siihen 15 sek juoksua niin paljon kuin jaloista lähti (nopeudella 16km/h)
10 min kävelyä matolla jäähdyttelyksi


Keskisyke oli 147 ja huippusyke 200. Energiaa paloi n. 350 kcal.


Kuten aiemmin kirjoittelinkin, olen ajanpuutteen vuoksi ohjelmoinut treeniviikkoni uudella tavalla. Intervallitreeni tehostaa rasvanpolttoa ehkä tehokkaimmin. Se on mukavaa ja miellyttävää ja aika ei tule pitkäksi jos teet sen sisällä juoksumatolla. Treenin voi tehdä myös soutulaitteella, fillarilla tai miksei cross trainerillakin.. Mutta mä tykkään juosta. 


Lady Line taitaa olla niitä ainoita saleja Porissa, missä pääsee treenaamaan sunnuntaina aamulla. Kirjoittelin syksymmällä tästä kuntosaliarvosteluakin. Kiva paikka ja erittäin ystävällinen palvelu. Sports Lady tykkää! Ja ovat yhteistyössä toisen ehdottomasti lempparisalini, Pori Hallin, kanssa. Tykkään vielä enemmän!

2 kommenttia:

  1. Selittäisitkö tarkemmin mitä tuo intervallitreeni tarkoittaa, miten se siis tehdään? :)

    VastaaPoista
  2. Moi Hanna ! juu ei lähtenyt tämä viikko parhaiten käyntiin kun flunssa pisti vähän rauhottumaan, mutta voimaa sain tänään mm. oivasta teestä, ja smoothiesta CocoVi-bar:ssa. oli tossa taas loistavaa tekstiä kirjoituksessasi, ja tuli ainakin mieleen, että ite oon ollut joskus aiemmin sellanen 'suorittaja' esim. salitekemisissäni, ja nykyisin taas teen ohjelmat mahdollisimman hyvin ja tarkasti mutta en jää suremaan, jos jokin menee pieleen. asia vaan vaatii lisää toistoja niin että homma toimii. sit noista ruokavalioista, et tosiaan ei oo mielestäni mitään yhtä ehdotonta ohjelmaa mikä sopisi kaikille. kaikki me ollaan erilaisia, eri metaboliat jne. toi paleo mistä kirjoitit on kieltämättä aika hyvältä ja helpolta vaikuttava ratkaisu, mut en haluaisi ryhtyä henk.koht. mihinkään ehdottomuuteen. mulla on joitain ns. 'täysiverisiä' paleotuttuja. jos välillä syön enemmän sitten vaan teen enemmän harjoitteita, mielestäni aika selkeää. pääasia, että tekee itsensä takia, ei kenenkään muun. aika itsekästä touhua siis :)

    VastaaPoista