Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.2.2012

Salaatti-ja välipalavinkkejä ja lempparitee

"Lehmäjuusto", löysin Ruohonjuuresta. Ihanan makuinen chili/paprika juusto joka käy vegaanillekin.

Välipalaksi tai iltapalaksi voi blendata suklaan tai vaniljan makuista heraprotskua ja vadelmakeittoa. Herkkua (ja e-koodia...)!

4 kommenttia:

 1. Kertoisitko miksi käytät heraproteiinijauhetta jonkin luonnollisemman tuotteen sijasta?

  VastaaPoista
 2. En ole löytänyt sopivaa luomulaatuista proteiinia. Ja minulla on kotona tilattuna tuota FAST'n heraa vielä jonkin verran. Tykkään sen mausta (suklaa ja vanilja).

  Urtekramin luomuherassa on vain 50% protskua / 100g. Se on ihan ok makuinen.

  Hamppuprotskussakaan ei ole proteiinia/100g niin paljon ja mausta en pidä.

  Sitten esim. Sunwarriorilta löytyy, mutta kilohinta niissä on 70 euron luokkaa (FAST'n heran kilohinta on yli puolet vähemmän). Sunwarriorille tuli juuri Ruohonjuureen uusia maustettujakin protskuja, niitä aion kyllä kokeilla.

  Sen verran tulee näitä käytettyä, että pitkässä juoksussa menee aika paljon enemmän rahaakin niihin jos kilohinta on 70 euroa. Nyt olen tilaamassa iherbistä luomuprotskua, katsotaan tykästynkö siihen. Hinta olisi melko kohdallaan.

  VastaaPoista
 3. Vielä noista maitoproteiineista pitää mainita.. Toisten mielestä nekin ovat "myrkkyä". Maitosokeria moni myös välttää. Itse käytän maitotuotteita kyllä. Asioilla on aina monta puolta. Mikä toisen mielestä on terveellistä on toisesta myrkkyä...

  VastaaPoista
 4. En ole kovin hyvin perehtynyt näihin treeniruoka-asioihin. Miksi tavallisesta ruuasta ei saa riittävästi ravintoaineita ja joudut käyttämään tällaisia lisäproteiineja?

  VastaaPoista