Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.2.2012

Laskettelufiiliksissä

Mä olen täällä jo aivan laskettelutunnelmissa, jee! Huomenna pääsee rinteeseen! Hetki pitää vielä malttaa. Ylempi kuva on viime talvena Leviltä, pakkasta oli 30 astetta ja näpit oli aivan jäässä. Onneksi pakkaset ovat hellittäneet niin tarkenee vilukissatkin rinteessä. Seuraavat päivitykset tulevat Tahkolta, jee! Sinne pääsevät mukaani nämä ihanat lempparihattuni ja tottakai laskettelukamat. 

Sitten taas tuotejuttuja. Eilen saapui pakettini iHerb'stä. Tilasin sieltä vähän kosmetiikkaa, lisäkuituja ja pikakahvia. Tuo vasemmanpuoleisin pussukka kuvassa on savea, sen ostin Ruohonjuuresta. Vielä en ole kokeillut sitä, mutta tarkoitus on korkata pussi lähiaikoina. Savi on erittäin puhdistavaa. Sitä sekoitetaan veteen merisuolan kanssa ja nautitaan aamuisin tyhjään vatsaan. No tänään nautin pikakahvia tyhjään vatsaan.. Terveellistäkö, en tiedä? Mutta hyvää oli ja nopeaa. Ja halpaa :)

3 kommenttia:

 1. Hey!

  löysin kivan blogisi juuri ja heräsi heti kysymys tuosta savesta! :)

  Olen päässyt itse sillä virtsatieinfektioista ja virtsakivistä (luulen että olivat niitä kivun vuoksi) eroon ja aivan mahtava tuote! Ei maistu minusta oikein miltään vaitta lasissa näyttääkin erikoiselta. Aina löytyy työpaikankin laatikosta tuo pussukka. Jäin miettimään miksi sitä siihen sekoitetaan merisuolaa? en ole kokeillut, joten kiinnostaa kovasti. :)

  Terkuin Z

  VastaaPoista
 2. Moi Z,

  Merisuola kuulemma tehostaa sen vaikutusta. Itselläni on celtic saltia. Kyselin myös viisaammilta voiko siihen laittaa vuorisuolaa, mutta merisuola kuulemma toimii paremmin.

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos vinkistä! Täytyypä koittaa kanssa! :)

  Terv. Z

  VastaaPoista