Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.2.2012

Kuulakeskiviikkoa

Täällä peräänkuulutetaan arvonnan voittajaa! Suoria yhteystietoja en voittajalle löytänyt, joten toivon että Roosa täältä on huomannut voittaneensa palkinnon. Jos voittaja ei huomiseen mennessä ilmoittaudu, on reilua muita kohtaan että arvon lipun uudelleen niin joku pääsee siitä nauttimaan. 


Viikon urheilut tähän mennessä ovat sujuneet mukavasti. Maanantaina olin aamulenkillä, kun iltapäivästä en olisi päässyt urheilemaan. Tiistaina tein salilla liikepattereittain treenin ja tänään aamulla kävin Haltonilla vetämässä kahvakuulatunnin. Kehotan aina tuntilaisia vähän haastamaan itseään, jengi kun on kehittynyt niin hirmuisen hienosti Haltonilla. Naiset siellä heiluvat 10 ja 12 kilon kuulien kanssa jo, ja tänään haastoin porukkaa vähän lisää. Teimme harjoituksen, jossa oli 5 liikettä ja kutakin liikettä tehtiin minuutti. Ja kierrosten välissä minuutin tauko. Hain reippaasti itselleni 24 kilon kuulan, jolla tein etuheilautus -osuudet. Kyllä siellä muidenkin käteen sitten tuli isommat kuulat. Ihan mahtavaa!


Molemmat aamutreenit olen tehnyt kuitenkin tyhjään vatsaan, kiireen vuoksi. Kiireessä on muutenkin jäänyt aamiainen syömättä kotona. Onneksi baarilta löytyy terveellistä ruokaa. Loppuviikon treenit ovatkin sitten ulkoilua. Viikonloppuna olen Tahkolla, joten rinteessä tulee mukavaa liikuntaa! Tämän vuoden ekat laskut jee! Läppäri lähtee Tahkolle mukaan, joten kenties luvassa on vähän lumipitoisempaa päivitystä loppuviikolle :)


Ja niin, pakko nyt mainostaa. Sports Lady smoothie on CocoVi Bar'lla saanut uuden koostumuksen. Keinomakeutettu heraprotsku on vaihtunut Sun Warriorin vaniljaan. Ai että se on hyvää! Tulkaa maistamaan :)

1 kommentti:

  1. Moi Hanna !
    Kävin testaamassa. Uudistettu koostumus mielestäni paransi Jopa entisestään Sun smoothieta ! tarkastelin ton protskun tuotetietoja, ja olisin valmis jopa maksamaan tuon huiman hinnan jos joku fixu osais selittää mulle millä tavalla sun warrior on parempi tuote kuin muut.

    VastaaPoista