Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.2.2012

Perjantaifiiliksissä


Ollut aivan loistava viikko! Tämä tyttö on tosi hyvällä mielellä. On tapahtunut paljon kaikkia ihania juttuja ja olen ollut ihan superenerginen koko viikon. Olen tavannut kaikkia ihania ihmisiä tosi paljon ja eilen minulla aloitti uusi treenattava. Ihan huippua! Olen nukkunut hyvin ja kai se vain niin menee, että kun on hyvällä mielellä niin jaksaa mitä vaan! 


Joka päivä olen ulkoillut tunnin, eilistä lukuunottamatta. Kahvakuulaa on tullut vedettyä kerran, salillekin olen päässyt kerran. Tänään ja sunnuntaina pitäisi vielä salilla vähän pyörähtämässä. Huomenna olisi sitten 4 tuntia tanssitreenejä. Ensin meidän kisaryhmän 2 tunnin omatoimitreenit ja sitten Marcon 2 tunnin treenit perään. Viikonloppuna sitten kunnon lepoa vaan päälle niin taas jaksaa ensi viikon. 


No kuinkas ne ruuat..? Eilen herkuttelin illallisella ihanalla valkosipulipatongilla ruuan kanssa. Loppuu kohta se leivän ihanuus, kun Paleo -haaste alkaa ensi viikolla. Tänään treffataan vielä Helsinki Paleon Jaakon kanssa asian tiimoilta, ja sitten vielä lisää perehtymistä Paleo juttuihin ja henkistä valmistautumista asiaan.


Ihanaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos Sulle kanssa, viikko sujunut yllättävän hyvin täälläkin. CocoVi baarissa käynnit piristää välillä arkea mukavasti oujee :-)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Ja mukavaa aina kun pistäydyt :)

    VastaaPoista