Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.2.2012

Lisäaineettomia löytöjä ja hyviä vinkkejä ystävänpäivätarjouksista

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille! 


Vinkkinä tänään muutama kiva juttu: CocoVi Bar'lta saa pienen smoothien hinnalla suuren smoothien ja tarjolla on myös herkullista raakasuklaata. Ja Ruohonjuurella on loistava ystävänpäivätarjous: Kahden kosmetiikkatuotteen ostajalle edullisempi veloituksetta. Minä ostin lempparishampooni ja samaa sarjaa hoitoaineen. 


Ja lapselle ostin myös uuden shampoon.
Olen myös maistellut tänään Sun Warriorin luomuprotskua, vaniljan makuista. Siitä on Sports Ladyn pirtelöt tästä eteenpäin tehty. Tilasin tuotetta myös itselleni. FAST'n heraa olen aina käyttänyt, mutta googlailtuani hieman sukraloosista päätin sanoa hei hei tälle entiselle lemppariprotskulleni. Eli mun keittiöstä löytyy kohta vain Sun Warriorin protskuja.. Hinta on kalliimpi, mutta viis siitä.
Tänään on myös vapautunut Sports Ladylta yhdelle treenattavalle paikka. Jos olet kiinnostunut Personal Trainingista niin ota yhteyttä!

2 kommenttia:

  1. Mä olen miettinyt luomuproteiinijauheisiin siirtymistä. iHerbin Way to Health, SunWarrior ja Well Wisdom Vital Whey -protskut on ollut mun harkinta- ja hankintalistalla mutta vielä en ole päättänyt mitä noista tilaan. Myös Sport Nutritionin proteiinia olen miettinyt, vaikka se ei luomu olekaan.

    Onko tuo SunWarrior hyvää? Olen lukenut siitä sekä hyviä ja huonoja kokemuksia ja ne huonot liittyvät juuri makuun. Ehkä maustamaton on kaikista hurjimman makuista mutta maustetut voisivatkin toimia paremmin?

    VastaaPoista
  2. Moi Little M! Kyllä mä tykkään mausta. Tottakai tämä maistuu erilaiselle kuin keinomakeutetut protskujauheet, mutta tästä tykkään ihan hirveästi. Itse asiassa tämä protsku juuri lanseerattiin CocoVi Bar'n Sports Lady pirtelöönkin. Tervetuloa maistamaan :)

    VastaaPoista