Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.2.2012

Reilu viikko aikaa Paleo -haasteeseen

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä alkaa Paleo -haasteeni. Yleensä Paleo -ruokavalio mielletään tosi askeettiseksi ja siinä ei saa syödä muka mitään. Sama asenne on ollut ehkä itselläkin. Tässä asiassa, niin kuin kaikessa muussakin, pitää keskittyä siihen mitä SAAT syödä. Ei siihen mitä ET VOI syödä. Elämä on aivan todella hankalaa ylipäätään jos ajattelen asioita mitä minulla ei ole tai mitä en saa tehdä. Tähän ruokavalio -haasteeseen tulen noudattamaan samaa elämänasennetta kuin mikä minulla muutenkin on. Think positive! 


Tutustuin Jaakon minulle lähettämiin linkkeihin ja käsitykseni Paleo -ruokavaliosta on jo muuttunut positiivisempaan suuntaan. Olen saanut häneltä loistavia ohjeita ja nyt perjantaina treffaamme vielä ennen haasteeni alkua. 


Epäilijöitä riittää, pystyykö Sports Lady noudattamaan kuukauden ruokavaliota? Nainen joka lähtee Tahkolle syömään pizzaa ja juomaan rommikaakaota.. Onko hänestä siihen? Se tullaan pian näkemään. Haasteena on myös viikon reissu lapsen kanssa All Inclusive -hotellissa.. Ja lupaan teille pyhästi olla rehellinen ja raportoida jokaisen lipsahduksen (jos niitä tulee...). 


Tässä kuva eilisestä ruuastani. Miten hyvää ja helppoa! Broilerit uuniin ensin puoleksi tunniksi. Sitten valmis pakastevihannessekoitus pediksi koipien alle ja takaisin uuniin vartiksi. Ai että oli hyvää. Laiskan kokin unelma. 


Ja tänään kokeilin ensimmäisen kerran aamulla savea, jonka viime viikolla hankin. Odotin että maku olisi kauhea, mutta se ei maistunutkaan miltään. Tulee siis käyttöön ja kehujakin jo teistä yhdeltä lukijalta tuli kyseisestä tuotteesta.


Pitää vielä mainita yhdestä tuotteesta, jonka sain Palviaisen Erkiltä viime viikolla, kun Erkki oli Ruohonjuuressa esittelemässä. B12 Boost -suihkeen luvataan lisäävän energisyyttä ja keskittymiskykyä. B12 vitamiini on välttämätön muistille, kognitiivisille toiminnoille ja verenkierrolle varsinkin punasoluille. B12 on erittäin huonosti imeytyvä suoliston kautta johtuen entsyymeistä ja hapoista, jotka tuohoavat ravintoaineita. Ruoasta imeytyy ainoastaan 1% B12 vitamiinia. tämä suihke on tosi näppärä ja hyvän makuinenkin vielä. Suinke on täysin luonnonmukainen ja siitä saadaan paras ja nopein hyöty, kun se imeytyy suoraan suun limakalvoilta elimistöön. Tämän helpommaksi ei mun mielestä enää vitamiinien ottaminen mene. 

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa, että miten jaksat reenailla tuolla ruokavaliolla. Kuinka haastavaa on ajoittaa syömistä. Jaksaako pelkkien vihanneksien voimalla harjoitella vai pitääkö syödä 5 tuntia aikaisemmin jotain kunnon lihaa minkä sulaminen kestää? t. Heidi H

    VastaaPoista
  2. Moi Heidi! Joo, totta. Kyllä tällä pitäisi jaksaa, kun en kuitenkaan kovaa aerobista treeniä niinkään tee. Saa nähdä, raportoin sitten :)

    VastaaPoista