Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.7.2012

AamulenkkiPilvinen Pori heräili aamuun kun tein mun aamukävelynKävelykadulla kuvattiin Huomenta Suomi -lähetystä ja Kirjurissa oli lasten jazzit alkamassa. Mulla oli silmät ihan ristissä lenkille lähtiessä kun eilen tuli valvottua yhteen asti ja vähän syötyä irtsareita leffaa katsoessa (hyvä se on totuttaa itsensä uuteen rytmiin niin jaksaa jazzailla sitten)Tunnin kävely ja reippaasti alkoi päiväNyt töitä ja iltapäivällä meen Crossfittiä kokeilemaan! Siellä sitä sitten viimeistään herää!2 kommenttia:

  1. Tulee aina vähän jotenkin hassu olo kun klikkaa tätä blogia omasta treeniblogien linkkilistasta ja esiin pomppaa kuvia omalta salilta ja paikoista joissa tulee aina itsekin juostua. Porin metsä kun ois vielä edustettuna niin tämä vois olla kuvitusta omalle blogille :)

    VastaaPoista
  2. Mä taas ihan intona kuvaan näitä paikkoja kun fiilistelen ihanaa Poria! Kyllä ne kuvat kohta taas vaihtuu mun Helsingin vakkarilenkin kuviin :)

    Tosin nyt oon innostunut niin uusista paikoista että ehkä mä stadissakin ajan autolla johonkin "uuteen paikkaan" aina välillä niin saa motivaatiotakin eri lailla!

    Mut kiva kuulla :)

    VastaaPoista