Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.7.2012

Home Sweet Home - Ihanaa olla kotonaIhana olla kotona! Mennä nukkumaan omiin lakanoihin ja keittää pakuriteetäTehdä töitäSekin on kivaaVaikka olen vääntänyt exceleitä yhdeksään asti niin silti se on kivaaYlipäätään olla kotonaIhanaa! Huominen ja keskiviikko duunia ja sitten meen takaisin taas Porissa käymäänJa maistuipa smoothie ihan huippuhyvälle tänään baarilla! Good to be backUrheilla en tänään jaksanutAjoissa nukkumaan ja detox -laastari jalkaan! Huomenna sitten sportataan! 2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin, sulla on kiva blogi, jota on hyvä lukea! Tykkään siis. :) Ja toiseksi, ootko käyttänyt paljon noita detox-laasterita? Toimivatko ne? Olisin hieman utelias kokeilemaan moista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katri!

    Mä ostin noi laastarit keväällä kun olivat Ruohonjuuressa tarjouksessa ja käytin silloin muutaman päivän. Nyt niitä on 5 jäljellä ja käytän ne nyt loppuun. Ja ehkä ostan lisääkin sitten :)

    Muutaman päivän käytön jälkeen viimeksi lastari ei ollu enää "likainen" ja tänään aamulla se taas oli aivan musta :) Toimii tai ei niin kyllä se vähän aineenvaihduntaa tuntuu kuitenkin lisäävän!

    VastaaPoista