Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.7.2012

Stressiä poistavassa hemmottelevassa kasvohoidossaMuutama viikko sitten olin Ella Bachén todellisessa hemmotteluhoidossaHoito alkoi "Welcome bubble" tervetulorituaalillaSitä seurasi 3-vaiheinen puhdistusrituaali joka alkoi silmämeikin poistolla ja sitten poistettiin meikki ja iho puhdistettiin syväpuhtaaksi.


Sokerikuorinta (luomutuote ja ekosertifioitu sekä antioksidanttinen ja antibakteerinen ja vielä heleyttäväkin) oli seuraava vaihe ja sokeriin sekoitettiin arganpähkinää ja suolaa se sekoitettiin vielä liftaavaan hoitovoiteeseenKuorintaosiota seurasi kasvojen hierontaHierontavoiteeseen oli taas sekoitettu seerumia ja hieronta onkin siksi liftaavaa & napakoittavaa & kiinteyttävääHieronnan aikana nukahdin itse asiassa ja hoidon loppuajan olin pitkälti unessa.


Hierontaa kuitenkin seurasi hyaluronihappoliuskojen laittaminen (nämä laitettiin ongelmakohtiin) ja sitten tuli kipsinaamio.vKipsinaamion aikana hierottiin kädetSitten naamio poistettiin ja pyyhkäistiin kasvot ja kasvoille laitettiin hoidon omat voiteet (Spirulines tuotteet)Ja vielä lopuksi oli "Wake Up Bubble" osio jossa minut varovaisesti heräteltiin.Hoitoja on olemassa Lifting ja Wrinkle hoidot ja sitten Premium joka sisältää molemmat nämä! Minulla oli ilo saada Premium -hoito ja se oli kyllä taivaallisen ihanaa! Ella Bachen hoitoloissa kuulemma jokaisessa on sama sabluuna.

Sen lisäksi että Spirulina -hoitotuotteet poistavat juonteita tehokkaasti ne myös valmistavat ihoa rusketukseen ja aurinkoonMä haluan säilyttää nuorekkuuden iholla mahdollisimman pitkään ja tällä hoidolla oli ihan silmissä nähtävä vaikutusSamoin vannon Spirulines -voiteiden nimeenJa kaikkien voiteiden yleensäkin! Mä en ikinä uskaltaisi laittaa mitään täyteainetta kasvoihini kun iho on niin herkkäMutta kyllä täytyy sanoa että tämän hoidon jälkeen oli aivan todella freesi olo ja itse hoitokin oli todella rentouttava ja ylellinenKiitos Ella Baché! Haluan pian tällaiseen hemmotteluun uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti