Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.7.2012

Hainrustouuteesta apua niin urheilijoillekin kuin syövänkin hoitoonMun edellisessä Solgarin paketissa oli hainrustouutetta! Se on apuna niin urheilijoille kuin erilaisista sairauksistakin kärsivilleHainrustouute on luontaistuote jonka on todettu auttavan muun muassa nivelrikosta ja syövästä kärsiviä ihmisiäHainrustouute vaikuttaa suoraan nivelten ja luuston hyvinvointiin jotka puolestaan ovat pohja koko ihmisen terveydelleHainrustouute on valmistettu uuttamalla joten siihen on saatu säilytettyä mahdollisimman paljon hainruston parantavia ainesosiaHainrustojauhekin on hyvä tuote mutta hainrustouute on vielä tehokkaampiMuistan muutama vuosi sitten "I form med Anna Anka" -ohjelmasta kun Anna selitti syövänsä hainrustoa ennaltaehkäistäkseen syöpää. Taisin vähän naureskella koko jutulle silloin. Mutta nyt mulla tää on nyt ollut päivittäisessä käytössä ja tuote on tullut kyllä jäädäkseen mun purkkiarsenaaliin.


Hainrustouute ja urheilijat


Hainrustouute nopeuttaa niveliä palautumaan rankasta liikunnasta joten siitä syystä monet urheilijat käyttävät säännöllisesti hainrustouutettaMuutenkin tämä soveltuu kuulemma käytettäväksi ennaltaehkäisemään nivelvaivoja ja luustovaivoja.


Hainrustouute syövän hoidossa


Hainrustouutteen vaikutuksia syöpään on tutkittu laajalti. Tavallisimmat syöpätyypit lähettävät etäpesäkkeitä luustoon ja nämä etäpesäkkeet sitten kasvavat angiogeneesin avulla. Nestemäinen hainrustouute estää tätä angiogeneesiä tehokkaasti, joten tästä valmisteesta on apua syövän hoidossa. Esimerkiksi kanadalaisen yliopiston tutkijat ovat osoittaneet jo vuonna 2002 hiirillä tehdyssä tutkimuksessa, että hainrustouute vähensi selvästi rintasyövän edistymistä. Hainrustouute vähensi etäpesäkkeiden määrää noin 33 prosenttia. Suomalaisetkin lääkärit ovat sanoneet, että syöpäpotilaille ei ainakaan voi olla minkäänlaista haittaa tästä luontaistuotteesta ja jos siitä on jollekin apua, niin sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla normaalin syöpähoidon lisänä.

6 kommenttia:

 1. Moikka! Olisi kiva, jos näissä luontaistuoteblogauksissa olisi jotain lähteitä, esim. mihin tutkimuksiin tai lääkäreihin viittaat tuossa vikassa kappaleessa, jossa käsitellään syövän hoitoa :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Ollaan ensi kerralla tarkempia ja etsitään kunnon lähteen!

  VastaaPoista
 3. Siinä yksi: http://www.cancer.fi/tietoasyovasta/syovan_vaihtoehtohoidot/hainrusto/

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostaa tässä lähinnä kuinka se auttaa nivelissä ja lihaksistossa palautumiseen ja "kankeuteen". Esim Opti-MSM ei sovi mulle. Säännöllisen käytön (päivittäin) jälkeen alkoi selkä mennä "pois paikoiltaan" ja käytön lopetettuani oireet hävisivät.

  Ja ehkä koska lähipiirissä on syöpää niin itse pyrin kaikilla elintavoillani siihen että en joskus itse syöpään sairastuisi. Läheltä katsoessa kukaan ei sitä itselleen halua. En väitä että tästä olisi siihen apua mutta ei siitä varmasti haittaakaan ole.

  VastaaPoista
 5. Hei.
  Jäin miettimään mistä uutetta ostat.
  Syön hainrustojauhekapseleita polvieni rakennevirheeseen ja kiinnostuin heti jutustasi.

  t: Maikki

  VastaaPoista
 6. Moi Maikki!

  Mä käytän noita Solgarin hainrustouute -kapseleita! Niitä saa ihan luontaistuotekaupoista!

  VastaaPoista