Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.7.2012

TreenipäiväkirjaaPerjantai! Toisilla alkaa loma ja mulla on pari viikkoa ollut "lomaa"Mä oon osan viikosta (joka päivä vähän) tehnyt duunia ja osan lomaillutUrheilla oon ehtinyt ihan kivasti tällä viikolla ja treenit näyttää tältä.


Maanantai
Aamulla tunnin kävely
Iltapäivällä salitreeni 


Tiistai
7 km juoksulenkki aamulla


Keskiviikko
Aamulla salilla ja treenin päälle 30min ylämäkikävelyä


Torstai
Aamulla 7 km kävely/hölkkä


Perjantai
Salilla ja päälle 20 min ylämäkikävelyä


Huomenna aattelin mennä vähän jumppaan ja sunnuntaina sitten ihan rauhallisestiMun tekisi illalla mieli lähteä Yyteriin lenkilleToivotaan että ois nätti ilma! Huomenna alkaakin sitten jazzit ja sitten jazzaillaankin ihan olan takaa! 


Mä olen ollut muuten pari viikkoa "foodittomalla" ruokavaliollaKaikki mun pussit ja purnukat on kotonaHyvä se on vähän taukoa pitääkin! Mun superfoodeja on olleet kotimaiset marjat ja kasvikset ja eilen söin Katrin äidin tekemää ihanaa raparperipiirakkaa! Tänään mä yritän metsästää täältä Porista vähän palautusjuomaa ja tää mustikka/vanilja on mun ehdoton lemppari tällä hetkellä (toivottavasti löydän jostain).


Ihanaa viikonloppua! XoSL

3 kommenttia:

  1. No ei Pori ihan niin takapajula taida olla ettei siellä palautusjuomaa myytäs ;)

    VastaaPoista
  2. Hehee no ei todellakaan olekaan! Lähinnä mietin vain mistä saan juuri tuota kyseistä palaria! Ja sitten unohdinkin koko asian kun olin kaupungilla ;)

    VastaaPoista
  3. Hehee no ei todellakaan olekaan! Lähinnä mietin vain mistä saan juuri tuota kyseistä palaria! Ja sitten unohdinkin koko asian kun olin kaupungilla ;)

    VastaaPoista