Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.7.2012

Sunday feelingsLauantai meni hujauksessaKävin Yyterissä aamulenkillä ja sitten hengailin Kirjurinluodon beachillaIltapäivästä ajoin takaisin kotiin! Good to be back! Mun ihana oma koti!!! Käytiin Birgitan kaa pyörähtämässä vähän kaupungilla illalla.

Tänään urheiluosasto on ollut hiljaistaKävin Valtterissa myymässä ja meni ihan kivasti kaupaksi (todella hyvin ottaen huomioon miten hieno ilma oli - ajattelin että kukaan ei tule tällaisena päivänä kirpparille!)Innostuin myös siivoomaan kaikki vaatekaapit kotona (hyödyllistä)Yleensä urheilen aina kun on mahdollisuus ja tuollaiset järkkäämishommat jää väliinNyt oli ihana laittaa kaikki järjestykseenIltapäivällä käytiin vielä Marian kanssa Mattolaiturilla (kivaa ja rentouttavaa).


Ihanaa mä pääsen Birgitan käsittelyyn huomenna! Aivan hirveä juurikasvu ja sitten huolletaan pidennyskin ekaa kertaaOon ollut ihan supertyytyväinen tukkaan! Ja Birgitta on aivan huippu! Ei ole irronnut yhden yhtä hiustupsua koko aikanaJa näitä shampoita on pakko hehkuttaa mitkä hommasin Great CutistaNe on olleet tosi hyvät vaikka ulkonäkö onkin vähän "markettityylinen".
Sellaiset kesälomahöpötykset täältä! Joskos se arki nyt alkaisi? Huomenna mun pikkuinen aloittaa uudessa päiväkodissa ja ensi viikosta tulee varmasti aika jännä ja työntäyteinenkin taas! 


Loistavaa viikkoa! XoSL

2 kommenttia:

  1. Saishan tuo arki jo alkaa: tarvin lomasta lomaa :) On ollu reissua, lomavieraita ja vielä tytön muutto, et puuhaa riittäny.

    Mut sellasta se on :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Kyllä lomailukin työstä käy! Ja sullahan on ollut vaikka mitä mutta sitten pääsee "töihin lepäämään" :)

    VastaaPoista