Sports Lady®

Sports Lady®

25.7.2012

Täällä taasAlkuviikko meni töitä tehdenUrheilla en ehtinyt enkä jaksanutkaanEikä sitä kannatakaan silloin urheilla jos on paljon stressiä jo valmiiksiPaitsi tiistaina kyllä tein aamulenkin


Tiistain aamupuuron onnistuin polttamaan pohjaan kahteen kertaan kun nakutin koneella duunijuttuja. Illalla Katri kävi pelastamassa mut ja laittoi ihanan illallisen! Ei mennyt ihan kuin Strömsössä mun alkuviikko mutta nyt ois sitten pari lomapäivää ja ne vietän täällä Porin suunnalla jälleen äitiä moikkaamassaJa hyvillä mielin tänne ajelin kun paljon on saatu taas aikaiseksi! Eli urheilupäivityksiä taas länsirannikon suunnasta luvassaJa ei töitä vaan lepoa ja urheilua. Jes!


Ehdin mä töiden lomassa tehdä kyllä muutakin hyödyllistäKävin mun vaatteita läpi ja sunnuntaina meen Valtterille myymäänTervetuloa ostoksille! Niitä onkin puolen olohuoneen verran ja niitä läpikäydessäni vannoin että en enää ikinä osta mitään! 


Mä otan myös Kahvakuula DVDtä mukaan ja teille blogin lukijoille myyn ne 20 euron hintaan jos joku Valtterille sunnuntaina suunnistaa ja levyn haluaa edullisesti itselleen lunastaa! Seuraava päivitys koskee taas urheilua! I promise!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti