Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.7.2012

Lomakuulumisia ja kesäruokia

My morning sun
Heissan! Aamulla kävin kävely/hölkkälenkillä ja sitten vähän autettiin lapsen kanssa äitiä asioilla juoksemisessaOstin kierrätyskeskuksesta pari älppäriä 2 eurolla kun vietiin vanhoja romuja sinne kierrätettäväksiSitten maauimalaan! Eilenkin oltiin siellä tuntikausia ja tänään sama juttuHuomenna taas sinne jos kelit hellii näin! Ja mä oon kulkenut koko viikon ilman meikkiäIho lepää ja on niin reipasta ja nopeaa aamuisin lähtökin! Ja parasta kun saa viettää aikaa rakkaiden kanssa!


Mun ihana pikkanen
Kesäruokaa
Uusia perunoita ja voita

2 kommenttia:

  1. Moikka moi! Sun blogisi on aivan ihana ja täältä saa ehdottomasti parhaat vinkit näin aloittelevana treenailijana. Olen toisaankin nyt kuusitoista vuotias tyttö ja kotireeniä aloittelemassa joten ajattelin kysyä vähän vinkinpoikasta koska sinähän nämä jutut handlaat parhaiten! :)

    Eli tosiaan, tavoitteenani olisi kiinteyttää vatsalihakseni takaisin näkyville ja parantaa ryhtiä syvien vatsalihasten kautta, kiinteyttää reisiä ja saada pyöreä peppu lommon muotoisen tilalle :P Avuksi ajattelin hankkia sellaisia käsipainoja joissa käytetään levyjä. Olisiko sinulla vihjata minulle sopivaa ohjelmaa josta aloittaa tai vinkkiä miten voisin sellaista lähteä luomaan? Olisi ihanaa jos sinulta löytyisi apua, olen ihan jo turhautumisen partaalla kun en saa hommaa aloitetuksi!

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Voin yrittää miettiä jossain vaiheessa vähän ohjeita mutta siihen asti saat hyviä treenivinkkejä "kotitreeni" osiosta sekä "kahvakuula" hakusanan alta (Tunnisteet)

    VastaaPoista