Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.7.2012

Crossfit treeni ja sporttipäivän muuta actionia


Tänään on ollut aika lailla actionia! Porissa siis olen edelleen ja vasta ensi viikolla kotiudun takaisin HelsinkiinAamulla tosiaan tunnin kävelylenkki ja iltapäivällä olin Porihallilla Veskun CrossfitissäTreeni oli jaettu pattereihin ja niitä oli 4Jokaisessa patterissa oli 3 liikettä ja kierroksia per patteri oli 3. Niin ja yhtä liikettä tehtiin 40 sek ja 10 sek oli aikaa vaihtaa.Pattereiden välissä oli pidemmät huilit (2-3 min).
Jos nyt oikein muistan niin liikkeet meni about näin


1 Patteri
Vatsat istumaannousu fitnessbagin kanssa ja bagin punnerrus ylös yläasennossa (eripainoisia bageja 5kg'sta lähtien)
Punnerrukset suorin jaloin (kuminauha vyötäisillä joka roikkui katosta) rinta kiinni maahan
Kahvakuulalla tempausta tai etuheilautuksella ylös suorille käsille


2 Patteri
Kyykyt tangolla (40-20 kg väliltä oli vaihtoehtoja)
TRX'llä kyykkyyn ja narut kainaloihin (hmm liikkeellä ei ole mitään nimeä mutta seistään vinossa nojaten naruihin ja alhaalla takapuoli maahan asti ja ylhäällä lapoja yhteen ja narujen kahvat kohti kainaloita)


3 Patteri
Sumokyykky pallon kanssa (alas syvälle kyykkyyn ja sieltä ylös noustessa pallon heitto korkealle seinään ja koppi ja takaisin alas pallon kanssa ja palloja oli eri painoisia)
Hyppynaru
Korokkeelle hyppy


4 Patteri
Lekalla autonrenkaaseen hakkaaminen
Hiihtohypyt
Köyttä ylös kiipeäminen


Naama punoitti ja jalat tärräsi treenin jälkeen mutta hengissä selvisin! Ei nyt voi sanoa että hauskaa oli mutta siistiä kyllä! Mulle kynnykseksi sananmukaisesti osoittautui hyppy korokkeelleSe oli niin korkea että en uskaltanut kun pelkäsin olevani päälläni sielläKorvien välistä tää vaan on kiinni ja pitää alkaa sitä nyt itsekseen treenaamaanSitten palautusjuomaa naamariin ja reilu tunti taukoa ja sitten lähdin lenkittämään mun juoksukoululaista.

Nyt voin kertoa että ruoka maistuu! Huomenna aamulla (jos jaksan) meen Yyteriin lenkille ja illalla olis Apollo Stagella Asan keikkaMä aion tänäkin vuonna mennä Kirjuriin piknik konserttiin varmasti joka päivä ja toivotaan että ei sadaTäs on mun uudet hienot tän vuoden jazz kamatValkoisia hattuja ei ollut enää tänään mutta mustana tätä löytyy vielä. Tää laitettiin mulle sivuun (kiitos kiitos!) viikonloppuna kun arvoin että onko se hieno vai ei On se hieno! Sports Lady kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti