Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.7.2012

Olipa treeniOispa aina aikaa (levätä) kunnolla! Kyllähän sitä treenaisi parikin kertaa päivässä! Soitin Porihallille ja kyselin onko heillä lapsiparkkiaKyllämaanantaisin 17.30-20.30Pakkohan se oli salille sitten lähteäkun kerran pääsi näin kätevästi! Plus että lapsiparkki on mun jälkikasvulle aina luxusta ja erilaista kivaa! Porihallille siis! Lapsi jäi tyytyväisenä leikkimään ja mä pääsin treenaamaan!
Mustikka-vanilja palari
Tää vaan on niin paras sali! Ja taitaa olla vielä Porin ainoa salijossa on lapsetkin huomioitu? Toivoisin vielä että kesäaikaan olisi huomioitu vähän useammin kuin kerran viikossamutta parempi tämäkin kuin ei mitäänHyvä treeni ja hyvä mieli! Miten mä tykkään treenata just täällä kaikkeista eniten?

4 kommenttia:

 1. Kesä on kyllä parasta aikaa treenata! Saleilla on usein rauhallisempaa ja ulkona aivan ihana lenkkeillä ja pyöräillä. Vielä kun ne rullaluistimet hakisi varastosta!

  ps. Linkki ei toimi...

  VastaaPoista
 2. Ja mäkin sanoin just viikonloppuna että sali ei oo mun juttu kesällä.. Näkyy se vaan joskus olevan :) Mut ulkona on kyllä niin parasta. Korjaan linkin, kiitti kun huomasit!

  VastaaPoista
 3. Asuessani Porissa kävin Energy Puls Wellness Centerillä, josta itse tykkäsin enemmän, kuin Porihallista.

  Pulsilla käsittääkseni hieman kalliimpaa, mutta henkilökunta on niin mukavaa, että maksoin mielelläni pari euroa enemmän upeasta palvelusta, joka omasta mielestäni Porihallilla juuri tökki. (:

  VastaaPoista
 4. Mä en oo koskaan tainnut siellä käydä mut pitä testata! Mä vaan oon saanut niin huippua palvelua Porihallilla ja siel käy tuttujakin joten tykkään. Plus siinä paikassa on mulla jotenkin energiat kohdallaan! Mutta testataan se toinenkin paikka kun tuun taas Poriin!

  VastaaPoista