Sports Lady®

Sports Lady®

15.1.2014

Päivän herkut - uskoisiko dieettiruuaksi?

Ajattelin laittaa kuvina teille mun päivän syömisetMitäs tykkäätte? Näyttääkö siltä että ollaan dieetillä? 

Kyllä itse tehty ruoka on hyvääja painoa voi pudottaa myös ilman kitukuurejaDietillä olo ei tarkoitaettä askeettisesti kasataan lautaselle lihaa ja raakoja vihanneksiatai vedetään pussikaupalla Nutrilet pirtelöitä tai patukoitaTai ylipäätään kuormitetaan kehoa turhaan kaiken maailman lisäravinteilla. Ehkä vähän vaivannäköä se vaatiimutta on ehdottomasti sen arvoista! Ja kannattaa tehdä kerralla enemmän ruokianiitä voi sitten myöhemmin kiireessä vain lämmittää!



Aamiaisena mun peruslemppariKaurapuuroachia -siemeniäraejuustoa ja mansikoita.



Lounaaksi pestokaalia ja lime/soija marinoitua lohta seesaminsiemenillä.



Välipalaksi turkkilaista jugurttiamustikoitaraakakaakaojauhetta sekä hasselpähkinää.



Päivälliseksi uunivihanneksia (punajuurijuuripersiljaporkkana sekä timjamia) ja samaa lohta kuin päivällä.



Iltapalaksi Philadelphia -lettumansikoitamustikoitabanaania ja turkkilaista jugurttia.

Kaikki nää reseptit löytyy täältä blogista! Ihan vain salaattia en ole syönyt varmaan kovin montaa kertaa tän parin viikon aikanaKun on talvi ja kylmätekee mieli syödä lämmintä ruokaaSmoothejakaan ei tuu tehtyä niin useinJa teetä menee paljonHuomasin muuten että en oo juonut kahvia viikkoon! 



Ja eihän tällaiselta dieetiltä tee mieli lipsua? Silloin kun liikuntaa (tunteja tai liikuntaa asiakkaiden kanssa) tulee enemmän niin pidän +/- 0 päivän eli syön kulutuksen mukaan! Näin huomaan itse jaksavani paremmin (muuten on järjetön nälkä eikä jaksa)! Ei tässä nyt kuitenkaan mihinkään kisoihin olla menossa että sillä ulkomuodon muutoksella niin kiire olisi! Pääasia että jaksaa! Mutta siis minkäänlaista lipsumista ei ole tapahtunut eikä mun mielestä mikään ihme jos syö monipuolisesti ja hyvin? Ja hyvää ruokaa (jos omia ruokia nyt saa kehua)! Ja siis tarkoitus ei ole kehua ja pröystäillä sillä miten hyvä kokki olen tai muuta! Oon vaan niin tyytyväinen itseeni että tekee mieli sitä hehkuttaa <3 Ja mun mielestä on niin kivaa pitkästä aikaa olla dieetillä! Hullua ehkä? Vai onko?

Tänään on ollut ihan loisto päivä ja mulla on niin ihania valmennettavia! Oon niin ylpeä teistä! Huomenna alkaa taas Toimelan tunnit ja kiva nähdä ne porukat taas pitkästä aikaa!

9 kommenttia:

  1. Kiitos hanna nää on tosi inspiroivia.Itsellä myös pikku kiristelyt ja rasvan tiristelyt menossa.:-)Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ilona! Kiitos! Diettaaminen on niin ankeeta jos vetää pelkkää salaattia ja maitorahkaa.. Tsemppiä kiristelyyn sinne!

      Poista
  2. Osaisitko selventää näistä lisäproteiineista, joita itsekin käytät smoothiessa. Suosit ilmeisesti luomua. Solgarin Whey to gota en ole löytänyt mistään. Ostin nyt ensimmäistä kertaa riisi- ja hamppuproteiinia. Tuntuu tosin vähän hassulta... Saakohan näistä kasvikunnan tuotteista ihan oikeasti proteiinia?! No mutta testauksessa ny on kuitenkin :)
    Tsemppiä dieettiisi ja kiitos vaihtelua tuovista resepteistä.
    Pakkasterveisin
    Ensimmäistä kertaa kommentoiva vakkarilukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kyllä, käytän vain luomu laatuisia lisäprotskuja. Ruohonjuuressa on hyvä valikoima ja tänään siellä käydessäni huomasin että oli tullut vaikka mitä uutta! Mä en riisiprotskuja kauheasti käytä, enemmän heraprotskuja.

      Mutta kasvispohjaisiakin hyviä on esim Sun Warrior vanilla blend.

      On mulla myös jotain hamppupohjaisia protskuja, mutta kyllä toi Solgar ja Sun Warrior on mun lemppareita!

      En suosittele koskaan kaupan lisäaineprotskuja. Käyttää sitten vähemmän niitä luomu versioita vaikka. Fast ja muissa on järkyttävä määrä lisäaineita!

      Poista
  3. Niin ja kiitos tsempistä :) Sitä tarvitaan vaikka tää ihan jees on tähän asti ollutkin :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkeistä! Mulla on Ruohonjuureen sen verran matkaa, että katsoin parhaaksi tilata luomuprotskut Atlantin takaa iHerbistä ;)
    Thx!
    EKKV eli ensimmäistä kertaa kommentoiva vakkarilukija :D

    VastaaPoista
  5. iHerbissä yks hyvä on ollut Dr Mercolan mustikka hera proteiini!

    VastaaPoista
  6. Miksi dieettaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, ehkä samasta syystä kuin kaikki muutkin jotka ovat dieetillä :) Vähän jo odottelinkin tätä kysymystä. Mitään kisaprojektia ei ole meneillään. Tarkoitus on vain laittaa itseni super kuntoon. Kiloja on tullut tässä viimeisen parin vuoden aikana sanotaanko suoraan.. Kymmenen. Siinä kai kymmenen tai vaikka viisikin kiloa hyvää syytä tehdä asialle jotain.

      Poista