Sports Lady®

Sports Lady®

9.1.2014

Torstain hulinoita ja uusi resepti


RuokakuviaTaasMä taas kokeilin uutta reseptiäSanokaa jos alatte jo kyllästyä näihinTästä tuli kyllä niin hyvä lohiettä pakko se on teillekin laittaa tänneMusta on tullut kokkailuhulluMutta sen ansiosta olen päässyt eroon maitorahkastamikä ei mulle sitten sovi ollenkaanOlen myös tietoisesti jättänyt protskupatukoiden syönnin (luomujenkin siis). Ensinnäkin a) niistä ei lähde nälkä b) oikeaa ruokaa saa syödä enemmän c) ne maksavat kamalastiMukaan tulee sen sijaan vaikka tortilla Frozzypackissatai tänään mulla oli eväänä banaani ja hasselpähkinöitä. Muutokset tapahtuvat vähitellenja jos vertaan omaa syömistä kolmen vuoden takaiseen ollaan nyt ihan eri tasolla! Ihan sama se on kenellä tahansaKaikkea on vaikea muuttaa kerrallaja pitää olla itselleen armollinen ja tehdä vaikka muutama muutos ruokavalioon kerrallajos tuntuu mahdottomalta laittaa koko pakka uusiksi.


Seesami/appelsiini lohi


leikkaa lohesta sopivia suupaloja
marinoi lohi (soijakastiketta 1/2 appelsiinin mehu ja 1 tl seesamiöljyä)
ripottele päälle seesaminsiemeniä
paista 200 asteessa 15 min 

Lohen kanssa sopii vaikka wokatut vihanneksetPyörittelin pannulla kaaliapaprikaa ja parsakaalia.

Viikko on lähtenyt mukavasti käyntiinTiistaina alkoi aamutunnit ja seuraavat tunnit ovat vasta sunnuntaina ja maanantainaKuntoremonteissa alkaa ryhmät täyttyäja valmistelut maanantain ryhmiä varten on jo tehtyTällä viikolla ei alkaneet vielä Toimelan tunnitmutta ensi viikolla ollaan jo vauhdissa kunnolla niidenkin kanssaKatso täältä aiempi postaus alkuvuoden palvelutarjonnastaMaanantain lounaskuulatunnille kannattaa ilmoittautua etukäteenetenkin jos tarvitset kuulaa lainaksi! Paljon kuulia on jo varattumutta vielä on tilaa! Eli viestiä vain tulemaan hanna@sportslady.fiPäivällä meiliboxissa oli muuten jotain häikkäämutta nyt sähköpostit taas tulevat perilleJos siis olet päivällä minulle meilannut tuohon yllä mainittuun osotteeseenniin se on tullut bumerangina sinulle takaisinLaita siis meiliä vain uudestaan! Tänään onkin mennyt mukavasti aikaa meiliongelman selvittelyyn ja myös nettisivuille ollaan tekemässä vähän muutoksia! Onneksi mulla on maailman paras tukiverkosto tässäPeruja aikaisemmasta työpaikastani IT-alaltaKiitos kiitos kiitos!

Tänään polkaistiin käyntiin uuden yhteistyökumppanin kanssa aivan mieletön kurssiSiitä pian lisää kun materiaali valmistuuHelmikuussa luvassa kahden viikonlopun ajan jotain todella loistavaa!

Ja omien treenien ja syömisten kanssa on nyt jotenkin tosi huippu meininki! Niin ja mun treenattavien kanssa myös. Nyt on lähtenyt sekin homma liikkeelle taas joulutauon jälkeen! Eikö oo mieletöntäettä kun uusi vuosi alkaa ja oikeestaan mitään ei muutuniin silti on taas lupa aloittaa puhtaalta pöydältä? Se tuntuu hyvältäTästä tulee kyllä kaikkien aikojen vuosi!!! Mahtavaa! 


6 kommenttia:

  1. Ihanan kuulonen resepti! Menee ehdottomasti kokeiluun heti viikonloppuna!:) Eikä yhtään haittaa, että niitä on nyt tullut paljon (reseptejä siis)!

    VastaaPoista
  2. Hyvä juttu :) Välillä kun katsoo toisten blogeja niin siellä on niin paljon heistä itsestään kuvia ja mä postaan vaan lautasen kuvia! Tää oli kyllä tosi hyvää ja helppo tehdä!

    VastaaPoista
  3. Täytyypä kokeilla reseptiä vaikka heti huomenna. Eikä minuakaan haittaa reseptien jakaminen. Sunnuntaina ajattelin tehdä un version fish & sipseistä.

    Tykkään ihan valtavasti kalasta...

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa :) Kala on kyllä tosi hyvää ja sitä tulee usein syötyä. Kuha vaan on harvinaista herkkua.

      Poista
  4. Voi jestas miten herkullisen näköinen annos! Myös minä tykkään kovasti ruokajutuista, että jatka samaan malliin vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä! Ja kiitos Mari! Ja miten helppoa tää on tehdä. Painonpudotus on muuten tuhat kertaa helpompaa kun unohtaa kaikki patukat ja rahkat ja syö OIKEAA ruokaa :) Silloin ei oo nälkä ja kun näkee vähän vaivaa niin dieetti ei edes tunnu dieetille!

      Poista