Sports Lady®

Sports Lady®

12.1.2014

Workout music & Comfort Zone

Lauantai-ilta sujui niinkin hurjasti kuin Putousta katsellen ja sitten aloin tehdä uutta musalistaa tunneille. Tässä listan neljä ekaa biisiä ja yksi venyttelybiiseistäEhkä yksi kauneimmista kappaleistaMitäs tykkäätte? 

Mikä on teidän lempparitreenimusaa? Mistä teille tulee paras virta treeniin? Ehkä juuri erityisesti kuulatreeniin? Entä sitten venyttelybiisien lemppari? Tykkäättekö kuunnella enemmän suomi fiilistelyä lopussa vai toimiiko kansainvälinen osasto?

Mä soitan mun tunneilla niin suomalaista kuin ulkomaistakin osastoaMättöosasto on uudesta listasta poistettuToiveita tulemaan jos haluatte sitä takaisin! Ja myös toivebiisejä saa edelleen esittää ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan jopa vielä saman tunnin aikana niin kuin ennenkin! 







Musiikin lisäksi olen kehittänyt tunneille kaikkea kivaa uutta liikkeisiin! Nähdään illalla Kumpulassa klo 18.30! Uusi vuosi ja uudet kujeet! Kiva nähdä teitä pitkästä aikaa! 

Tää aamu alkoi aamulenkilläHeräsin aikaisin ja katsoin lämpömittaria-7 astettaJoin lasin vettä ja menin takaisin peiton alleNäin kylmä ei oo vielä kai tänä talvena ollutkaan? Samantien kuitenkin nousin ylösja kaivoin lämpimämmän takin ja kengät ja pipon esiinja lähdin kuitenkin aamulenkille (hitto en voi luovuttaa kun olin kerran päättänyt!!!)Ja kyllä kannattiMutta ai miten teki ensin mieli jäädä vaan peiton alle ja kääntää kylkeäAsenne- ja pukeutumiskysymyshän tuo täysin onJa tottumiskysymysAamulenkkejä en oo pitkiin aikoihin oikeastaan tehnyt ja nyt kun aloitin ne suhteellisen lämpimässä säässäniin se oli jo ihan tarpeeksi että herään ja lähden pimeään (ihmisestä tulee niin mukavuudenhaluinen)Mutta nyt on vielä lisäksi KYLMÄMutta pimeää ei onneksi niin ole kun tuli lunta! Eikö oo mahtavaa! Jospa päästään täällä etelässäkin hiihtämään ja laskettelemaan vielä tänä talvena? Mutta niin se vain on että asiat ei tule ilmaiseksi ja niiden eteen pitää vähän nähdä vaivaa eikö niin? Kyllä sitä painonpudotusta kuitenkin ne lenkit vauhdittaa aika lailla! Ja tää on juuri sitä mukavuusalueelta pois menemistä! Ja lenkin jälkeen oli mahtifiilis!




NiinpäTuo mukavuusalueelta pois meneminen pätee ihan kaikkeen ajatteluunVaikka alanvaihtoon tai ihan elämiseen yleensäMä en ole muuta tehnytkäänkuin mennyt pois mukavuusalueelta viimeisten vuosien aikanaja täytyy sanoa että elämä on paljon paljon rikkaampaa nykyäänKannattaa tehdä sellaisia juttujamitkä on aina olleet vähän pelottavia tai on ajatellut että ei siihen pystyJa KUN sitten pystyyniin mikä fiilis siitä tulee! Eikä ikinä kannata kuunnella niitä muita jotka muuta väittää!


Mahtavaa sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Aamulla kun heräsin, niin sun kuva aukesi Instagrammista ensimmäisenä mun silmille. Ja lenkkikuvaa katsoessani ajattelin, että siinä on reipas nainen sunnuntaiaamuna. :))

    Itse lähden pian vaihtoon Ruotsiin, niin siinä tulee astuttua pois omalta mukavuusalueelta, mutta kuten sanoit, se varmasti kannattaa!

    Mukavaa sunnuntaita!

    http://cloudberryslife.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Moikka! Joo meinas tää reipas nainen kyllä ensin jäädä vaan peiton alle mutta olipa hyvä että lähdin!

    Kyllä varmasti kannattaa lähteä ja sulle tulee upea vuosi! Ja takaisin tuut niin monta kokemusta rikkaampana mitä et ikinä täällä saisi!

    Kivaa sunnuntaita sinne kans!

    VastaaPoista
  3. Ihan totta tuo mukavuusalueelta poistuminen. Itsellä se on vähän hakusessa vielä mutta pikkuhiljaa... :)
    Itse kuuntelen suurimmaks osaks raskaampaa musaa treenatessa, mm. Turmion Kätilöt on yks lemppari. Ja saksalainen industrial sopii aina treeniin ku treeniin :D Mut soittolistoihin kuuluu kyllä satunnaisia poppis-hittejäkin mukaan - Rihannaa, Lady Gagaa sun muuta. Mutta vain kevennykseks välillä :D

    VastaaPoista
  4. Okei, noi bändit on mulle ihan outoja! Pitääpä kuunnella jos löytyisi hyvää settiä niistä tunneille tai omaan treeniin :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä tekee niin hyvää välillä lähteä pois omalta mukavuusalueelta. Mä olen varsinainen vilukissa ja viihdyn pakkasella hyvin sisällä, mutta meinaan silti lounaan jälkeen lähteä edes pienelle kävelylenkille. Täytyy vaan laittaa tarpeeksi päälle... Toivottavasti lapsi nukkuu lenkin jälkeen niin saan sitten kotona vielä joogata ja juoda kupposen kahvia tai teetä kaikessa rauhassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että! Kuulostaa hyvältä. Mäkin just mietin, että viitsinkö tuonne pakkaseen lähteä.. Mutta taidan mäkin vaan pukea lämpimästi ja mennä. Aurinkokin paistaa taas :) Hyvää lenkkiä ja joogaa!

      Poista