Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.11.2016

Inspiration Blog Awards & illan kuulatuntia

Peggyn Punainen keittiö -blogi oli kolmen parhaan joukossa omassa kategoriassaan
Bloggers Inspiration Day oli eilen päivällä. Oli kiva nähdä bloggaajakollegoita. Nämä yllä olevat kuvat on päivätapahtumasta ja ne on tapahtumajärjestäjän puolesta lähetetty meille osallistuille. Päivätapahtumasta tulin kotiin ruuanlaittoon. Lapsi oli ystävän synttäreillä. Pääsin siis päivätapahtumaan. Muuten pyhitän viikonloput perheen yhteiselle ajalle, mutta kun näin pääsi käymään että synttärit osui juuri tapahtuman kanssa yksiin, pääsin minäkin liikenteeseen. Ex-anoppini lupautui tulemaan gaalan ajaksi lapsen kanssa, ja laitoin mummille ja lapselle illallisen valmiiksi. Katja, rakas ystäväni, oli luvannut lähteä mun aveciksi gaalaan. Asutaan naapureina ja ollaan hyvät ystävät, joten parempaa seuraa en olisi voinut saada tälle illalle. Laittauduttiin meillä, sitten tuli mummi ja otettiin taksi Konepajan Brunolle. Blogi oli ehdolla Lifie -kategoriassa. Kiitos kaikille teille, jotka annoitte Sports Ladylle äänenne. Kolme parasta ehdokasta olivat kaikki perheblogeja. Hyvinvointiblogit ei parhaimmistoon yltäneet. 

ennen lähtöä

Jenny ollaan saatu takaisin meidän porukkaanOli kiva ilta rakkaan ystävän seurassa. Gaalasta tultiin kiltisti kotiin. Tänään oli luvassa Ateneum- ja kaupunkireissu lapsen ja ex-anopin kanssa sekä illalla kuulatunti. Niin harvoin tulee viiniä juotua, että olokin on sitten usein sen mukainen joten halusin minimoida riskit ja tänään olikin tosi kiva päivä. Oishan se ollut hauskaa myös lähteä vielä joraamaan, mutta hauskuusvero on kyllä sitten maksettava.. Mutta hyvä näin. Oli kiva päivä Modiglianin näyttelyssä Atskissa ja käytiin syömässä sushia. 

Illan kuulatunti meni hikississä merkeissä. 16 tuntilaista laittoi taas parastaan! Ihanaa on ohjata tyypeille, jotka jaksaa vetää loppuun asti täysillä. Tykkään "muuttaa järjestystä" tunneilla ja tänään tehtiin vastakkain muutamia eri liikkeitä tunnin puolivälissä. Kyykkyä kahden kuulan kanssa, kun toiset taisteli burpeen kanssa. Punnerruksia kuulat käsien alla kun toiset teki seinäistuntaa. Hauskaa vaihtelua "omalla paikalla" treenaamiseen. Munkin huippusykkeet tunnilla oli 174 ja kulutus melkoinen, vaikka itse missasin tämän "naamat vastakkain" osuuden. Kävelin kujan keskellä tsempaten ja karjuen, välillä itsekin liikkeitä tehden. Voin vaan kuvitella miten paukkui tuntilaisten sykkeet taas tänään:) Kumpulan ryhmä onkin aivan täysi sellainen, tänään tosin saatiin yksi vieraileva tähti kun erään tuntilaisen sisko osallistui myös tunnille. 


minuutti kyykkyä kuulien kanssa, toiset teki burpeeta sen aikaa
Mietin juuri eräänä päivänä sitä, että olen ohjannut kahvakuulaa kuusi vuotta. Noin kahdeksan-kymmenen tuntia keskimäärin viikossa. Jokainen ohjaus ja tunti on ollut erilainen. Voisin väittää kehittyneeni ohjaajana melkoisesti ja se tuntikirjon määrä. Viitskinkö alkaa edes laskea mitä se tekee kun kuukaudessa on ollut 40 erilaista tuntia. Vuodessa 480. Kuuudessa vuodessa se tekee 2880. Siihen päälle vielä lukuisat ohjaukset päivittäin, jotka myöskin poikkeavat kaikki toisistaan. Aikamoinen liikerepertuaari. Juuri tällä viikolla eräs asiakkaani kysyi mistä keksin jatkuvasti uusia liikkeitä ja juttuja treeniin. Kehitän itseäni jatkuvasti. Seuraan YouTubea, Snappia.. Sieltä ehkä tulee tällä hetkellä parhaat jutut. Liikkuvasta kuvasta. Olen tavallaan jatkuvasti töissä tai kehittämässä itseäni. Ei sitä itsekään jaksa työtä joka toistaa itseään päivästä päivään. On mentävä eteenpäin. Se antaa paljon niin minulle kuin ohjattavillenikin. Koskaan ette voi tietää, mitä seuraavalla kerralla tuleman pitää. Ehkä myös se on yksi syy, miksi monien asiakkaiden kanssa ollaan treenattu vuosia. Kiitos siitä teille. Uuteen viikkoon taas innolla.

Ihanaa viikkoa kaikille!

Xo
Hanna

3 kommenttia:

 1. Pitää kyllä tulla joskus sun kuulatunneille :) Kuulaus on yksi rakkaimmista lajeista nykyään ja taas lisään sitä viikko-ohjelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Tällä hetkellä kaikille avoimia tunteja on vain sunnuntaisin Kumpulassa. Ja kevääällä alkaa sitten Kaivarin ulkotunnit taas :)

   Poista
 2. +$3,624 PROFIT last week...

  Get 5 Star verified winning bets on MLB, NHL, NBA and NFL + Anti-Vegas Smart Money Signals!!!

  VastaaPoista