Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.11.2016

Kauneutta sisäisesti ja ulkoisesti


Pääsin vihdoin testaamaan tällä viikolla paria uutta juttua. I Love Me:stä sain Beauty Gardenin LUOMU kurkkunaamion ja se on odottanut oikeaa hetkeä päästä kokeiluun. Beauty Garden on 100% luonnonmukainen luomubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu ihonhoitotuotteita ja käsintehtyä teetä.

Kurkkunaamiossa kurkuista on tehty luomumehua, josta on sitten valmistettu naamio. Tuotteita saa valmistusmaastaan Ranskasta, mutta nyt myös Suomesta. Naamio saa vaikuttaa kasvoilla 20 minuuttia ja sitten se huuhdellaan pois. Ihanan kosteuttava!Toinen ehdottomasti mainitsemisen arvoinen tuote on bohon meikkivoide. Boho on myös ranskalainen, luonnonmukainen tuotemerkki. Tämä meikkivoide on vähän kuin Joe Blascon luonnollinen versio. Hieman pehmeämpi ja paremmin levittyvä kokonaisuus tosin. Tällä olen meikannut viime aikoina ja siitä jää varmasti meikkipussiin yksi luottotuotteista. 


Sitten sisäistä kauneutta. Joka aamuinen mehuni sisälsi tänään kurkun, sitruunan, limen ja inkivääriä. Kaikki luomuna. 
Tuoretta kurkumaa ostan paljon myös ja käytän mehuissa. Nyt se oli kuitenkin loppunut, joten otin luomukurkumaa purkista. Kurkumalla on todella paljon sairauksia ja tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia ja sen säännöllinen käyttö on aivan varmasti hieno terveysteko itseään kohtaan. Luomukurkumaa tuoreena ostan yleensä Ruohonjuuresta (sitä saa irtotavarana sieltä ja voit itse valita haluamasi määrän) tai Lidlistä. Living Nutritionin korkealaatuinen kurkumavalmiste on myös uutta, messuilta saatua. Ravintolisässä on fermentoitua kurkumaa ja inkivääriä.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hei, miten käsittelet tuoreen kurkuman? Itse olen hieman jo kyllästynyt kun kaikki veitsiä ja astioita myöten värjääntyy oranssin keltaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorin sen perunankuorimaveitsellä ja laitan sitten mehustimeen tai blenderiin. Ja kun pesee ne samantien käytön jälkeen, ei mulla ole värjääntyneet koneet.. Kädet jää tietty vähän keltaiseksi ;)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta tuo kurkkunaamio, tuona 20 minuutin vaikutusaikanahan kerkeää rentoutumaankin :)
  Bohon tuotteisiin pitäisi tutustua paremmin, olen lukenut niistä vain hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ja luulen että purkki on hyvin nopeasti lopussa. Kosteuttaa tosi hyvin!

   Poista