Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2016

Weekend

perjantaina puolentoista tunnin lenkki
Viikonloppu meni tosi nopsaan. En oikeastaan tehnyt edes mitään ihmeellistä. Kävin kävelyillä, luin, sisustin kotia (viikonlopun aikana on tullut kaapeista taas niin paljon roskaa pois ja oon laittanut kierrätysryhmiin hyvää tavaraa, jota ei vain tule käytettyä..) ja nautin kodista. Ehkä vähän jopa pitkästyin. Silloin tietää levänneensä. Black Fridayn hengessä en ostanut mitään, vaan vietin sen sijaan "älä osta mitään päivää" ja myin sen sijaan tavaroita. Lauantaina kävin leffassa katsomassa "I, Daniel Blake" -leffan. Siinä oli paljon ajattelemisen aihetta. Oli tosi hyvä. 

Kotona on kyllä niin viihtyisää nykyään. Olen ottanut lempitavaroita paljon käyttöön, jotka aikaisemmin ovat vain maanneet kaapeissa etteivät rikkoonnu. Monet astiat.. Tai vaatteet. Tai tavarat olen säästänyt erityistilaisuuksia varten.. 

lauantain mehu: inkivääriä, lime, sitruuna, 3 porkkanaa, päärynä
sunnuntain aamumehu: porkkana, 2 punajuurta, lime, sitruuna, inkivääriä

sunnuntaina reilun tunnin lenkki viimassa


Tänään oli ihana mennä illaksi töihin, sai jotain muuta mietittävää kuin sisustushommat :) Tällaista urakkaa ei olisi voinut kyllä kuvitella aikaisemmin tekevänsä. Kun lapsi oli pieni ja yritystoiminta aluillaan. Nyt elämä on sen verran tasaisempaa, että virtaa riittää tällaiseen. Eilinen oli ihan lepopäivä treeneistä, myös kävelylenkeistä. Ja oli taas ihana aloittaa työviikko, levänneenä. Kumpulan kahvakuulatunti ja laitettiin hiki virtaamaan. 

Mutta sisustusurakka jatkuu. Lapsen huone on seuraavana vuorossa. Siellä tullaan muuttelemaan vähän huonekaluja ja järjestämään tavaroita uuteen järjestykseen. Ja loppuviikosta vien taas tavaraa kirppikselle. Pitää erityiskiitos antaa Pihlajiston varaakirppis.fi itsepalvelukirppikselle. Siellä on todella ystävällinen palvelu aina ja on joka kerta kiva viedä tavaroita myyntiin. Sieltä ei myöskään tavara katoa samaan malliin kuin nimeltä mainitsemattomalta itsepalvelukirppikseltä eteläisestä Helsingistä. Sitä voin suositella lämpimästi! Viikon vuokrakin on vain 25 euroa, kohtuullinen. 

Hyvää viikon alkua kaikille!

3 kommenttia: