Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2016

Battle rope - Motivation Monday


Loistavaa maanantaita! Monday Motivation meiningeissä ajattelin vinkata teille parista jutusta. Suosittelen aina kokeilemaan uusia juttuja ja niiden kokeilemisesta voi saada uskomattoman paljon intoa ja inspiraatiota ihan muuhunkin treenaamiseen. Viime viikolla tein Maunulassa treenin köysien kanssa, ja toisena päivänä kävin myös 24/7 fitnesin spinning tunnilla pitkästä aikaa. Tykkään pyöräillä ulkona, mutta nyt näiden kelien tullen ei ollut ollenkaan hassumpaa tehdä fillarointitreeni sisällä. Sykeohjatusti vielä. Ainakin Käpylän 24/7 salilla on ohjattuja spinning tunteja, jos sinulla on 24/7 kortti. 

Tänään treenivinkkinä on kuitenkin "Battle Rope" -köysillä treenaaminen. Treeniin on aina kiva saada vaihtelua, ja tässä on yksi todella tehokas tapa nostaa sykettä ja vahvistaa kroppaa. Viime viikolla tein treenin, käyttäen köysiä osittain treenissä. Vuorottelin erilaisia "aaltoliikkeitä" köysien kanssa ja yhdistin niihin pallon kanssa tehtäviä liikkeitä. Voit laittaa ajastimen esim. 30 tai 45 sekuntille, ja sen ajan teet liikkeitä köysien kanssa. Sitten teet hetken jotain muuta liikettä ja palaat takaisin köysille. Videolla muutama esimerkki toiminnalliseen treeniin. 

Helsingissä varmaan jo aika monelta salilta löytyy köydet, mutta jos sinulla ei ole jäsenyyttä minnekään, löydät Maunulasta kaupungin salin jossa on loistavat mahdollisuudet toiminnalliseen treeniin. Sinne pääset myös kertamaksulla, joka on muutaman euron. Itse olen ladannut kymppikortin, jolla voin käydä juuri Kisiksellä ja Maunulassa ja muissa kaupungin paikoissa. Iltapäivisin varmasti salit ovat tosi täynnä, mutta jos sinulla on päivällä mahdollisuus mennä treenaamaan, on silloin paljon hiljaisempaa. 

Tsekkaa video ja katso viikon vinkit treeniin! Huippua alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti