Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.11.2016

Päivän treeniä

Tänään olin ensimmäistä kertaa neljään viikkoon vetämässä omaa treeniä. Kyllä oli mahtava päästä jumppaamaan. Toiminnallista treeniä, jonka aloitin eri liikkein pakaraa aktivoiden. Kuminauhat nilkoissa ja polvissa askellusta edestakaisin, kylkimakuulla "osteriliikettä" kuminauhalla. Polvennostoja konttausasennossa ja pallon päällä. Sen jälkeen askellusta korokkeelle käsipainojen kanssa, taljassa pakaroita, pallon päällä pakaroita, pallon päällä eri liikkeitä (ojentajapunnerrus taljassa, alasveto taljassa), punnerruksia jalat pallon päällä ja kädet bosulla, käsipainoilla pallon päällä polviseisonnassa.. Aika random treeniä. Mikä hyvälle tuntui tänään. 

Jos haluaa muuten pyllyään kehittää, kannattaa unohtaa matalatehoiset ja pitkät lenkit ja juoksu. Kannattaa suosia mieluummin (toiminnallista) salitreeniä ja aerobisena porrastreeniä (myös laitteessa) tai sprinttejä. Juoksija saa laiheliinijalat ja pienen pyllyn :) Itsekin tykkään kyllä tehdä matalatehoisia pitkiä lenkkejä kävellen, mutta sanotaan että ehkä ne ja pitkät pyöräilyt ulkona ovat hetkeksi hieman vähemmällä. Toki liikun ulkona ympäri vuoden, mutta kyllä nää kelit vaan vähentää sitä talvea kohden. Sopivasti ulkoliikuntaa ja avantoa sitten talvella. 

Treenin jälkeen lapsi treeneistä, kotiin ruuanlaittoa ja molemmille vielä kehonhuolto. Jaksetaan taas huomenna jumpata. 
Kokeilin muuten eilen ekaa kertaa kasvoille sitä luomu itseruskettavaa kasvovettä. Tykkäsin tosi paljon. Super helppoa ja hyvä jälki siitä tuli. Ja täysin luomulaatuinen tuote. Samoin testiin on päässyt jo tuo ihana luomushampoo (ja kyllä sitä pitää saada lisää!) sekä etanaseerumi. Tää viikko on mennyt myös tuotteiden kanssa läträtessä. Täällä niistä lisää. Niin ja kaiken työn ja perheenäidin arjen ja fudismutsiuden keskellä oon jaksanut taas vähän KonMarittaa. Tällä viikolla oon hankkiutunut lapsen vanhoista talvikuteista eroon kierrätysryhmissä ja parin viikon päästä on taas itsepalvelukirppis varattu. Varaston uumenista sitä tavaraa löytyy ja haluan eroon kaikesta turhasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti