Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.11.2016

Oil Pulling ja kaviaarinaamioPientä kauneuspäivitystä ja aamurutiineja olisi nyt tarjolla. Uusi kauneusrutiini, jonka olen ottanut nyt joka aamuiseksi tavaksi parin viikon ajalle, on "Oil Pulling". Purskutan kookosöljyä suussa. Hampaidenvalkaisu- ja tehopuhdistuskuuri parin viikon ajan. Sen jälkeen tätä voi jatkaa muutaman kerran tai pari kertaa viikossa (miten ehtii ja jaksaa ja viitsii..). 

Oil Pulling

Oil pulling on perinteinen ayrvedinen hoitokeino suun ja sen kautta koko kehon terveyden parantamiseksi. Moni jättää suun terveydestä huolehtimisen hampaiden harjaukseen, ajattelematta kuinka suuri merkitys suun terveydellä on kokonaisterveyteen. Suun tulehdukset ovat alttiita leviämään verenkierron kautta koko elimistöön eikä tulehduskierre pysähdy ennen kuin suu on terve. Öljyä purskutetaan suussa ja öljy toimii puhdistavana aineena bakteereita keräten. Kokemukset kertovat, että hampaiden valkaisemisen ja suun terveyden lisäksi tästä saattaa olla apua poskiontelontulehduksiin, ihottumiin, maksan ylikuormittumiseen, nivelvaivoihin ja jopa unettomuuteen!
 • Milloin? heti herättyäsi (ennen hampaiden pesua, ennen syömistä) voit tehdä tämän operaation
 • Mitä? Ota reilu teelusikallinen kookosöljyä ja purskuta sitä suussasi 10-20 minuuttia. 15 minuuttia on hyvä aika!
 • Huolehdi, ettet niele öljyä 
 • Purskuttamisen aikana voit valmistella aamupalaa, ripustaa pyykkiä, lukea lehteä, jopa meikata jos pystyt (itse ripustin tänä aamuna pyykit ja järjestin kotia)
 • Sylje kookosöljy biojätteeseen. Ei vessanpyttyyn, ei viemäriin. Siinä on sen verran bakteereja, että paras paikka tälle on roskis
 • Purskuttelun jälkeen voit huuhtoa suun lämpimällä suolavedellä (sen tarkoitus on tehdä suusta emäksinen ympäristö jossa bakteerit eivät viihdy)
 • Purskuttelun jälkeen voit myös pestä kevyesti vielä hampaat ihan normaaliin tapaan
 • Ja nyt aamumehun ja aamupalan kimppuun (mehun ja aamupalan välillä pidän vielä 20 min tauon)

Sitten vielä vähän lisää kauneuspäivitystä, purkkien muodossa. Sain jokin aika sitten testattavakseni EkoPharman Orange Herukka Sensitive sarjan tuotteita. Puhdistusemulsion, kasvoöljyn ja kasvovoiteen. Näistä oon tykännyt tosi paljon ja mulla on ollut Ekopharman tuotteita aikaisemminkin.EkoPharmalla on myös sisäisesti nautittavia, kauneutta ja hyvinvointia parantavia tuotteita. "Kauneustipat" joita tiputellaan veden joukkoon sekä probioottinen marjaviherjauhe. Tätä jälkimmäistä laitan aamupuuron joukkoon.  

Sugarilta sain testiin uusia organic shopin tuotteita. Luonnonmukainen Organic Shop on vihdoin rantautunut myös Suomeen. 

Tällä viikolla testasin myös etre bellen Black Caviar tuotteita. Paketissa oli pari kasvonaamiota sekä seerumi ja hoitovoide. Täytyy kyllä sanoa, että aivan ihanaksi tuli tämän keski-ikäisen iho. Nämä nyt eivät luomua ole, mutta hurjan ihania ja tehokkaita. Aivan luksusta. Pieni breikki kesken päivän, kun makailin sängyllä vartin naamion kanssa. Naamion jälkeen laitoin seerumin ja voiteen. Iho näytti ja tuntui tosi tosi hyvälle. Toisen naamion säästän jotain eritysitilaisuutta varten. Rentouttavaa torstai-iltaa kaikille!

Hugs 
Hanna

2 kommenttia:

 1. Ihanaa hemmottelua, ihan parasta :) Taidan laittaa itsekin naamion yöksi, kynnet ehdin jo lakkaamaan :D Edellinen postaus oli hyvä, niin paljon hyvää asiaa hyvinvoinnista <3
  Kivaa iltaa sinnekin, terkuin Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee ihmeitä kyllä olotilalle kun läträä ihanien rasvojen ja putelien kanssa. Aina ei jaksa, mutta välillä sitä reipastuu näiden kauneusjuttujen kanssa :) Mäkin laitoin eilen kynnet! Ja kiitos kiva kuulla et tykkäsit eilisestä postauksesta! Kivaa iltaa :)

   Poista