Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.11.2016

TrendWalk - Monday Motivation

kuva Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography
No jopas sentään. Mulla lasit päässä :)  Kuva on otettu Bloggers Inspiration Dayn Instrun TrendWalk -osastolla. TrendWalk on myös Instrumentariumin tyylisivusto, josta saa vinkkejä kiinnostaviin tyyleihin, inspiraatiota sekä vinkkejä trendeihin. Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa. 

Syksyn kehystrendeissä omaa silmää miellyttää eniten yksilöllisyys ja asusteilla leikittely. Valitettavasti (=onneksi) oma näkö ei ole vielä heikentynyt, joten en koskaan ole saanut silmälaseja. Niitä olen kyllä aina toivonut. Mutta miksei sellaiset voisi hankkia muuten vaan.. Kehystrendeissä tänä syksynä/talvena on vaikutteita niin 80-luvulta kuin merihenkisyydestäkin. On samettisen punaista kehystä ja "cat eye" -mallisia laseja. 

TrendWalkista löytyy fiilistelyä niin Milanosta, Pariisista kuin Lontoostakin. Oma suosikkini muotiviikkojen kaupungeista on ehdottomasti Milano. Se on yksi muodin pääkaupungeista ja siellä muoti on ihan huipussaan sekä siellä näkee myös paljon erilaisia tyylejä. Pariisissa olen toki käynyt useammin, Milanossa kolme kertaa. Jotenkin silti juuri italialainen tyyli ja koko kultuuri on vain uponnut muhun parhaiten. Tykkään myös eniten italialaisista merkeistä. Niin laukuissa, kengissä kuin aurinkolaseissakin. Kehyksissä nämä Pradan kehykset upposivat muhun jotenkin tosi hyvin. Kehysvalikoimaan pääset tutustumaan täältä. Kuvassa olevia kehyksiä en muista mitkä olivat, valitsin ne puhtaasti puseron värin mukaan Inspiration Day:ssa. Siniset, merihenkiset...

TrendWalkista voi bongata vuoden 2017 värejä myös vaatteissa, ja etenkin kirkkaanpunainen ja roosa innostavat minua. Tässä artikkelissa oli jotenkin aivan ihanat värit ja kuvat! Treenivaatteissa annan värien näkyä, mutta muuten pukeutuminen on aikalailla mustaa, valkoista, harmaata, tummansinistä.. Klassisia värejä. Olen joskus kuullut sanonnan, että jos sinulla on juhlissa punainen mekko, se muistetaan aina. Että ehkä punainen mekko sitten Itsenäisyyspäivän juhliin :)


Huippua alkavaa viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti