Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.11.2011

Armas ja MuPorini, herkkuja Maatilatorilta

Ostoskoriin tarttui Kluuvin maatilatorilta tällaisia herkkuja eräänä päivänä. Ostin ensimmäistä kertaa myös kyyttömaitoa ja -jugurttia. Armas-maidossa minua viehätti ihana lasipullo ja kaunis pakkaus molemmissa tuotteissa. Armasperhe on onnistunut niissä mielestäni hyvin. Armas -maitokauppa on Tampereella Tuomiokirkkokatu 17 osoitteessa ja lasipullosta saa kuulemma pantin sieltä. Itse ajattelin säästää oman pullon ja käyttää sitä vaikka smoothien mukaan ottamiseen. Maito oli siis pastöroimatonta ja homogenoimatonta täysmaitoa, suussasulavaa. Parempaa kuin normimaito (olen ostanut kotiin Valion luomumaitoa). Jugurtin raaka-aineina on käytetty homogenoimatonta, pastöroitua kyytönmaitoa ja hapatetta. Jugurtti oli aivan taivaallisen samettista. Eipä ihme että Helsingissä myös hyvät ravintolat ovat näiden tuotteiden jälleenmyyjiä. Lemppariravintolani Nokka sekä Postres ainakin näitä tarjoavat. Jälleenmyyjiä on ilokseni myös ihan lähellä kotiani, Käpylän Mustapekasta saa Armas-tuotteita sekä Hakaniemen hallista myös. 

Basilika-juusto oli ihanaa, se oli Iitistä. Brie-juusto taas Somerolta. Åbyn kartanon näkkileipä sopi ihanasti juustojen kanssa. Extrana ostin vielä Porilaista "MuPorini" kahvia koska olen porissa syntynyt. 

Ihanaa lauantaita kaikille! Tämä tyttö nauttii vapaaviikonlopusta rakkaan ystävän kanssa. Sain Maritan Tampereelta mulle koko viikonlopuksi kylään, luvassa on kaikkea mukavaa. Jee jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti