Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2011

Tangoa tunteella Elixiassa, kuntosalivertailuVettä sataa ja ulos ei viitsi lähteä lapsen kanssa. Kysyn varovasti lapselta olisiko kiva mennä leikkipaikkaan hetkeksi. Hän innostui heti, loistavaa. Soitin Itäkeskuksen Elixiaan ja kysyin olisiko mahdollista päästä sinne tutustumiskäynnille. Sain puhelimessa oikein ystävällistä palvelua ja tutustuminen järjestyi hienosti. Heidän lapsiparkkinsa on sunnuntaina myös auki. Joku joskus mainitsi Elixian Cabaret Strip -tunneista, ja sitä on pitkään pitkänyt mennä kokeilemaan. "Kiristä sukkanauhasi, unohda pokerinaama ja laita kaikki peliin", kuuluu tunnin kuvaus. No, mikä ettei :) Edellisestä ryhmäliikuntatunnista onkin aikaa, ja pitkä aika onkin. Perus punttipenameininkiä on vain ollut. Hauskaa. 

Itiksen Elixia on kiva, ehkä eniten Helsingin Elixioista tykkään siitä. En ole täällä aiemmin käynyt. Lapsiparkki oli oikein jees ja lapsi jäi sinne mielellään. Itse menin jumppasaliin odottamaan tunnin alkua. Ennen puolta sisälle astuu tunnin vetäjä. Wow! Ei ihan perus ketjumeininkiä tällä tunnilla. Hänellä on palvit (verkkosukkikset siis) ja lyhyet shortsit sekä pinkki puuhka, korkkarit ja hattu. Jee, tästä ei voi seurata kuin hyvää. 

Tunti alkoi tarinalla keitä me olemme ja mitä teemme. Menimme ajatuksen tasolla jo cabaret -maailmaan ja cabaret -tanssija Peggyn matkassa lähdimme tanssimaan eri biisejä. Meillä oli jumppatangot välineenä. Menimme tankoa ylös ja alas, kiersimme sitä ympäri. Kunnon ketkutusta ja vatkausta. Kivaa! Itse tanssin paljain jaloin, tanssin aina. Monilla oli kengät. Biisit oli hyviä ja Terhi oli hyvä vetäjä. Tykkäsin ja tuli hiki! Energiaa meni 45min tunnilla 393 kcal, keskisyke oli 177 ja huippusyke 195 :) Eli kyllä tällä tunnilla sykkeet nousi, eikä sitä edes huomaa kun on niin kivaa. Ja lapsella oli ollut tosi kivaa. Tänne voisin mielelläni tulla uudelleen. Autonkin sai kätevästi liikuntakeskuksen eteen ja salin puoli oli avara ja tilava ja pukkaritkin jees. Loistava tunti. Hyvä fiilis ja viikko on hyvä päättää tähän siistiin biisiin elokuvasta Moulin Rouge, joka tunnilla vedettiin. 

6 kommenttia:

 1. Mä kävin tänään tutustumiskäynnillä Elixia Länsiväylässä. Juurikin tuon su-lapsiparkkiaukiolon takia... :) Voihan nenä!! Siellä oli valtava kasa erivärisiä kisakuulia odottamassa! Muutenkin tosi hyvältä vaikuttava paikka! Aureliakin viihtyi parkissa, eikä halunnut edes lähteä sieltä ollenkaan pois :) Suosittelen testaamaan sitä myös!!!

  VastaaPoista
 2. Oon jäsenenä Elixialla ja voin myös itse lämpimästi suositella kaikkia mahdollisia ryhmäliikuntatunteja!:) Ohjaajat ovat ihanan pirteitä ja saavat mukaansa, varsinkin zumba on ehdoton lemppari:)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Moi Henrica. Kiitos vinkistä, pitää mennä tutustumaan sinnekin :) Olin tosi positiivisesti yllättynyt tuosta Itiksen Elixiasta ja mielikuvani ketjusaleista muuttui kyllä.

  VastaaPoista
 4. Moi Linda! Missä Elixiassa käyt? Hyviä zumbavinkkejä otetaan vastaan, voisin käydä joskus testaamassa! Monet zumbat on ihan ok, yhteen tosi loistavaan olen toistaiseksi törmännyt vasta ja sekin oli Porissa.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa zumbaa vetää tuo samainen cabaret strip tunnin vetäjä, Terhi. Itiksen Elixiassa joka perjantai. Ei mitään perus-zumbaa, vaan siellä on kunnon meno ja hyvää fiilistä :)

  VastaaPoista
 6. Tampereen Elixialla Onkiniemessä. En muista kuka tuo ihana tumma mies on nimeltään, joka vetää sielä zumbaa, mutta hän saa naiset tulemaan ulos kuorestaan kunnolla ja on itsekin aivan 102% mukana!:) Mä oon törmännyt sielä tunneilla kolmeen tummaan mieheen, jotka vetää zumbaa mutta niistä paras on se lyhythiuksinen aika lyhyt :) Muuta en osaa sanoa. Tästäkin on valitettavasti aikaa kohta puoli vuotta :/

  VastaaPoista