Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.11.2011

Luonnollinen monivitamiini & päivän pinkki herkku

Tässä uusi ihastukseni: siitepöly! Mehiläisen siitepöly sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B9), A-, C- ja D-vitamiinia., hivenaineita sekä 22 aminohappoa joista 8:aa ihmiselle tärkeää aminohappoa joita kehomme ei itse pysty tuottamaan. Tämä on erinomainen, luonnollinen monivitamiini. Sitä voi syödä sellaisenaan (lusikalla suoraan purkista, nam!), raakasuklaaseen, smoothieen. Itse laitoin sitä tänään myös pakuriteen joukkoon. Kaakaoon se sopii myös! 

Ja tässä päivän yllätys smoothie jonka tein lounaaksi. Nimetään se nyt epävirallisesti "Sports Lady vol 2" nimellä :)

Sports Lady vol 2:
mansikkaa ja vadelmaa
1 dl Fast'n vaniljan makuista heraprotskua
macaa
lucumaa
camu camua
vettä pari desiä
Mitä tykkäätte väristä, eikö ole ihana!?

8 kommenttia:

 1. Entä jos on siitepölyallergioita, sopiiko tuo tuote silloin?

  VastaaPoista
 2. Ihan postauksen aiheesta poiketen aattelin kysyä, että miten itse treenailit ja liikuit kun olit raskaana/ mitä suosittelet liikunnaksi raskaana olevalle? :)

  VastaaPoista
 3. @anonyymi: sanotaan että tämä juuri helpottaa allergiaan. Kuulemma kun talvikaudella nauttii siitepölyä, se helpottaa kevään oireisiin. Kannattaa aloittaa kokeilu varovaisesti, niin kuin muutenkin mitä tahansa uutta foodia aloittaessa. Pieni annos ensin ja kasvattaa sitä vähitellen.

  VastaaPoista
 4. Jätin spinningit ja jumpat pois. En uskaltanut riskeerata yhtään, ehkä lievää ylivarovaisuutta :) Kävin salilla ja tein kävelylenkkejä. Salilla tein käsiä aina 5 kk:lle asti ja sitten liikuntani oli vain kävelylenkkejä ja "mammajoogaa".

  VastaaPoista
 5. Hei Hanna,
  Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti ja pitänyt siitä - olet kokeillut ja kertonut asioista mitkä ovat olleet kiinnostavia liikkuvan ihmisen kannalta katsottuna. Lisäksi uramuutoksestasi on ollut kiva kuulla, rohkean naisen tekoja. Kiitos tästä kaikesta. Viimeaikoina olen surukseni huomannut, että blogi on muuttunut (ehkä luonnollisesti) pääosin Cocovin mainossivuksi, jopa häiritsevässä määrin. Tottakai tämä on sinun blogisi ja kirjoitat mitä tykkäät, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kiinnostavuus kärsii. Toivottavasti olen ainoa kuka tälläisestä narisee. Terveisin,
  -Mikko

  VastaaPoista
 6. Moi MIkko!

  Kiitos hyvästä palautteesta. Työ on niin suuri osa elämääni tällä hetkellä että se (valitettavasti) on näkynyt myös blogissa. Ei ole ollut tarkoitus muuttua mainoskanavaksi. Olen itse todella innoissani superfoodeista tällä hetkellä, joten siksi niitä on täällä hehkutettukin. Kiitos arvokkaasta palautteesta ja keskityn enemmän myös muihin juttuihin blogissa.

  VastaaPoista
 7. Myös minä olen harmitellut blogisi muuttumista liian markkinointihenkiseksi. Olisi kiva kuulla treenivinkkejä yms., mutta en haluaisi lukea pelkästään markkinointipuheita erilaisista tuotteista, joita olet saanut testattavaksi. On myös hieman häiritsevää, että joissakin postauksissasi sanot, että jokaisen pitäisi etsiä itselleen sopiva ruokavalio, mutta useimmissa postauksissasi tunnut kuitenkin pitävän vähähiilihydraattista ruokavaliota ja superfoodeja ainoana oikeana tapana syödä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos palautteesta anonyymille. Treenivinkkejä siis ehdottomasti tulee lisää. Ikävää, että jutuista on jäänyt sellainen mielikuva sinulle että minun tapani syödä olisi vain se ainoa oikea vaihtoehto. Se ei pidä paikkaansa. Olemme kaikki yksilöitä ja se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle.

  VastaaPoista