Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2011

Kuntoprojektin kolmas viikko

Kuva otettu vuosi sitten Yyterissä, mun lempparipaikka
Viime viikko meni hieman puihin kuntoilun osalta, alkuviikosta olin flunssainen ja droppasin itseäni ja lepäsin. Keskiviikkona vedin kahvakuulatunnin Haltonilla ja viikon muut liikunnat oli perjantaina tunnin kävely ja sunnutaina taas reilun tunnin kävely ja hot jooga. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen. Olen vihdoin saanut lepoa kunnolla, lihashuolto projekti on aloitettu (osteopaatilla käynnit ja jooga). Tämä alkava viikko mennään sitten "keskiraskaalla meiningillä". 


Harjoittelu on hyvä rytmittää niin, että viikot ovat eri arvoisia. Kevyt, keskiraskas, raskas... Kevyellä viikolla palautuu ja jaksaa taas treenata. Mieli on mukana treenissä näin enemmän ja kehokin on vastaanottavaisempi kun sitä on palauteltu välillä. Näin kehitystäkin tapahtuu. Jos aina menet täysillä, et kehity. Levossa kunto kasvaa ja lihas myös.


Tämä viikko alkoi aikaisella aamukävelyllä. Sen jälkeen aamiainen ja vihreää teetä kynttilän valossa ja työviikon aloitus meilejä samalla lukien. Siitä se viikko käynnistyi. Ja työpäivän päätteeksi pikainen salitreeni rinta, olkapää, ojentaja iltapäivästä. Ihana kun on treeniseuraa, niin luxusta treenata kun joku katsoo että teen oikein. Parasta. Vielä jos olisi ollut enemmän aikaa salilla. Lapsen tarhanhaku reissusta tuli myös melkoinen urheilusuoritus kun hikipäässä juoksin tarhalle ja sieltä kävelimme kotiin... Tällä viikolla olisi tarkoitus käydä 2-3 kertaa salilla, tehdä aerobista treeniä matalalla sykkeellä (sitä tulee hyötyliikunnan muodossa väkisinkin jos ei "oikeasti ehdi treenata"), käydä yhdellä joogatunnilla ja tietysti keskiviikkona vetämässä aamukahvakuulaa. 


Hyvänolon vinkkejäni on luettavissa myös täältä


Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti