Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.11.2011

Kuntoprojektini alkuviikko

Nyt kun olen taas päättänyt päästä huippukuntoon, on projektia takana kokonaista neljä päivää. Sykemittari sanoi tänään, että olen palautunut 33 tunnin kuluttua. Ihan kiitettävästi sitä on kai tullut tehtyä.


Maanantai: aamulenkki ja iltapäivällä salitreeni
Tiistai: aamulenkki ja iltapäivällä salitreeni
Keskiviikko: fillarointi Pasilaan, kuulatunnin vetäminen, fillarointia kotiin
Torstai: aamulenkki ja iltapäivällä salitreeni


Farangin snackseja alkuun
Syömiset on menneet hyvin lukuunottamatta eilistä dinneriä Farangissa. Tai hyvinhän se meni. Ruoka oli ihanaa ja seura loistavaa. Farangissa on muuten aivan taivaallisen ihanaa ruokaa. Nam! Tykkään siitä kun ruokia jaetaan seurueen kesken ja ne tulevat pöytään vähän sitä mukaa kuin niitä valmistuu. Tosin täällä ruuat kyllä tulivat aika samaan aikaan, vähän eri tavalla kuin Thaimaassa vaikka reissatessa. Myös drinkkilista oli liian houkutteleva ja oli pakko ottaa houkutteleva "Nak Rob Kai" alkuun ja sitten vähän viiniä ruuan kanssa. No yksi repsahdus tähän alkuun sallittakoon? Itse ruokaa tuli syötyä juuri sopivasti ja oikein. Toinen kiusaus eilen oli "kakkupalaveri", jossa maistelimme taivaallisen hyviä kakkuja... Maistoin tosi vähän kaikkia, olen tyytyväinen itseeni sen suhteen. 
Yksi kakkupaltsun herkullisista kakuista
Huomenna vielä yksi salitreeni ja viikonloppuna vähän leppoisaa aamukävelyä. Unta olisi pitänyt saada enemmän, tänään korjaan tilanteen ja menen aikaisin nukkumaan! Tänään oli sen verran tehokas salitreeni, että oli jo vaikeuksia ravistaa pukkarissa palautusjuomaa yhdellä kädellä. Tietääpä tehneensä jotain. 

2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisia kuvia! Blogissani on sinulle haaste http://lauhkealeopardi.blogspot.com/2011/11/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Moi Tiina! Kiitos :) Pitää käydä katsomassa mitä kivaa haastetta sieltä löytyy!

    VastaaPoista