Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.11.2011

Meikki/superfood ilta tänään

Onnistunut meikki/superfood -ilta takana. Bottega Verden studiolle oli saapunut innostuneita naisia kuulemaan huippumeikkaaja Hannele Herttuan meikkivinkkejä ja maistelemaan CocoVi:n superfoodeja. Tilaisuuden aluksi Meri (kuvassa vasemmalla) kertoi Bottega Verdestä, sitten minä kerroin superfoodeista ja CocoVi Bar'eista ja sitten pääsi Hannele Herttua kertomaan meikkauspuolesta. Saimme vinkkiä kuinka loihditaan smoky eyes -silmämeikki, vinkkejä ihonhoitoon, meikin pohjustukseen sekä huulimeikin tekoon. Oikeastaan kaikkeen mitä meikkaamiseen vain liittyy. Todella hyviä vinkkejä ja näillä pitäisi onnistua itsekin loihtimaan hyvä meikki. Hannele kertoi hyviä perusvirheitä/mokia, mitä voi meikatessa tehdä, jolloin lopputulos on väsyneen näköinen. Nyt tiedämme mitä ei saa tehdä. Paikalle oli saapunut myös blogin lukijakuntaa ja oli aivan mahtava jutella ja vaihtaa ajatuksia. Kiva nähdä livenä teitä jotka blogiani luette! 
Tein raakasuklaan valmistuspaketista tilaisuuteen suklaata, jonka laitoin konvehtivuokiin ja koristelin hieman. Paketissa on valmiita vuokia, mutta itse voi toki laittaa niitä vaikka tällaisiin kaupassa myytäviin vuokiin tai silikonisiin jääpalamuotteihin, niistäkin tulee ihania konvehteja. Raakasuklaa on niin helppo ja nopea tehdä. Ja erinomainen tarjottava vieraille ja etenkin joulunaikaan. Unohtakaa ne Fazerin ja Pandan kammottavat konvehdit ja tehkää itse. Tämä on terveellistä! 


Kuvassa pilkottaa myös maistiainen CocoVi:n listauutuudesta, Sports Lady -smoothiesta. Sitä tehtiin tänään ensimmäisen kerran suurelle yleisölle ja meidän listalta se löytyy maanantaina! Nam, tulkaa maistamaan baarille! Tämä on painontarkkailijan unelma, ja hyvänmakuinen sellainen.

Sovittiin Hannelen kanssa meikkitreffit ja lähitulevaisuudessa tulee blogiin juttua siitä, kuinka loihditaan upea meikki. Hannelelta siis loistavia vinkkejä tulossa myös teille!


Sports Lady kiittää kaikkia onnistuneesta illasta sekä omasta että CocoVi:n puolesta. Lisää näitä! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva aloitus viikonlopulle! Kiitos hauskasta illasta :)

    T. Karoliina

    VastaaPoista
  2. @Karoliina: Niin oli! Kiva kun pääsit paikalle ja oli kiva jutella :)

    VastaaPoista