Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.1.2012

Aamulenkki lumipyryssä & blogiarvonnan uusi voittaja

Terveisiä aamulenkiltä :) Oli aika rapsakka keli, lunta tuli ihan reippaasti mutta ulkoilu on pukeutumiskysymys. Tunnin kävelylenkki on nyt alla, puurot vatsassa ja työt voi aloittaa hyvillä mielin tänäänkin. 


Kai sitä tietynlaista hulluutta tarvitaan tässä hommassa. Kyllä mä niin tykkään ulkoilla huonossa kelissä, treenata hampaat irvessä ja syödä "ankeita" ruokia. Siitä se hyvä olo tulee, ei makean mussuttamisesta ja sohvalla makaamisesta! 
Katselin eilen Jutta ja superdieetit  -ohjelmaa. Siinä Juttakin sanoi, että kyllä sitä vähän hullu pitää olla että pitää näläntunteesta tai ihan hullusta salitreenaamisesta. Niin pitääkin, samaa mieltä. Mutta se on niin parasta! Ohjelma on kyllä hyvä, kannattaa katsoa. Siitä saa tsemppiä ja vinkkejä varmasti omiinkin treeneihin. Ja Jutta on kyllä aivan supersuloinen ja positiivinen tyyppi. En ole koskaan tavannut häntä, mutta sellainen mielikuva minulla hänestä on. 


Ja vielä täällä blogissakin tuosta Paleoseminaari -arvonnasta. Arvoin palkinnon uudelleen ja uusi voittaja on MissEm. Meilaa minulle yhteystietosi!


Ihanaa lumista torstaita teille kaikille!
xoxo
Sports Lady

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että muitakin hulluja oli liikkeellä aamulla : ) minäkin kävin juoksemassa pyryssä ja tuiskussa & auraamattomilla teillä. Nyt on kyllä niin voittajafiilis!

  VastaaPoista
 2. on kyllä hyvä tyyppi kaimani Jutta ja kiva katsoa sitä sarjaa. saa intoa omiinkin treeneihin :)

  VastaaPoista
 3. Itselleni tärkeää on herkullinen ruoka, johon kuuluu myös sokeri, rasva ja kerma sekä sellaisten lajien harrastaminen, jotka ovat mukavia. Hampaat irvessä treenaaminen ja pahanmakuinen ruoka eivät minun kohdallani vastaa käsitystä hyvästä elämästä.

  VastaaPoista
 4. Jos makean mussuttamisesta ja sohvalla makaamisesta ei tulisi hyvä olo, niin eivät sitä varmaan niin monet tekisi.

  VastaaPoista
 5. Anonyymeille: minulle tärkeää myös on herkullinen ruoka (sokeri, rasva ja kerma tottakai) ja mieluisat lajit. Mutta jos haluaa pysyä kunnossa, ei sokerilla ja rasvalla voi elää. Ja on joskus myös mentävä niissä lajeissakin sinne mukavuusalueen ulkopuolelle. Suomalaiset tekevät keskimäärin liian vähän lihaskuntopuolta, kestävyysliikuntaa meille kyllä tulee hyvin. Ja kyllä minäkin makaan sohvalla ja mussutan makeaa, mutta en joka ilta.

  VastaaPoista