Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.1.2012

Thoughts become things & sunnuntain ihanuus

Olen ollut koko viikonlopun liikenteessä ja tehnyt kaikkea mukavaa ja viettänyt aikaa ihanien tyyppien seurassa. Kotona ei juuri ole tullut oltua, mutta tänään olen vain relannut, kotona. Lukenut hesaria (jota osaan taas arvostaa kun sitä ei minulle pitkään aikaan tullut ja nyt taas sen tilasin), syönyt terveellistä ruokaa (smootheja, vihanneksia, kalaa), käynyt kävelyllä, lämmitellyt hyvinvointipussissa ja leffassakin kävin katsomassa Meryl Streepin Rautarouvan. Tästä ei vapaapäivä enää parane! 

Jotenkin viikko on ollut taas ihan mieletön. Olen tutustunut ihaniin uusiin ihmisiin. Ja saanut viettää aikaa niin ihanien ihmisten kanssa. Lauantain workshopissa katsoimme pätkän "The Secret" dvd:ltä. Siinä käsiteltiin viehätysvoimaa ja sitä miten sen avulla voit saavuttaa kaiken mitä haluat. Se vain pitää paikkansa. Kun asennoituu kaikkeen avoimin mielin, uskoo hyviin asioihin, ajattelee positiivisesti ja vain on oma itsensä niin ne upeat asiat vaan kertaantuvat ja elämään tippuu niin paljon ihania juttuja... Ennen kaikkea: tärkeintä mun mielestä olla oma itsensä. Miten paljon parempaa elämästä voi tullakaan kun tekee niitä asioita mistä pitää ja kuuntelee omaa sisintään. 


Tämänkin viikon jälkeen en voi taas muuta kuin olla taas kerran niin älyttömän kiitollinen kaikista niistä upeista ihmisistä joiden kanssa olen saanut viettää aikaa. Sen jälkeen kun reilu vuosi sitten aloin kuunnella omaa sydäntäni ja tehdä asioita mitä koen oikeaksi, on kaikki ollut niin paljon helpompaa (vaikka niitä vaikeitakin juttuja on ollut...). Ja mulla vaan on niin ihania ystäviä, kiitos kun olette olemassa!


9 kommenttia:

 1. Hanna, niin oikeita sanoja, kiitos niistä! Uskon huomiseen ja unelmien toteutumiseen. Kaikki tietäväiset ovat kyllä yrittäneet käännyttää pois positiivisuuden ja rohkeuden tieltä, mutta onnistumatta. Eihän tämä koko ajan ruusuilla tanssimista ole, mutta melkein : )

  Aurinkoista päivän jatkoa!
  Tiina

  VastaaPoista
 2. Heippa Hanna,
  Oikein kiva postaus.
  Itse olen miettinyt ihan samoja asioita koko sunnuntai päivän.

  kiinnitin huomiota mainintaasi hyvinvointipussista.
  Millaiset kokemukset sinulla on siitä.
  Hassua.. nimittäin puhuimme viimeksi perjantaina mieheni kanssa asiasta ja pähkäilimme kannattaisiko sellainen hankkia, vai onko yksi uusi turhake kaikkien vanhojen lisäksi.

  Itselläni kun lihakset tahtoo kipeytyä joogassa ( tunne lukot varmaan ;-)) ja ajattelin edistäisikö pussukka kehon palautumista ja kuona-aineiden poistumista.

  Jos ehdit ja viitsit, laita kokemuksiasi kyseisestä " laitteesta". Uskon, että kiinnostaa monta muutakin kuin vain minua.

  Oikein hyvää alkanutta viikkoa.
  Säilytä tuo moodi minkä olet löytänyt :-)
  yst. terv. Päivi

  VastaaPoista
 3. mukava kuulla Hanna ! Yleisellä tasolla olen henk.koht. sitä mieltä, että olen enemmän kuin tyytyväinen kaikista asioista, joita yleensä pidetään itsestään selvinä (mm. puhdas vesi, katto pään päällä jne.). Kiitollisuus on päivän sana. Tulevaisuus on NYT !
  JuhaK

  VastaaPoista
 4. Moi Tiina! Kiitos. Samoin, ihanaa päivää myös!

  VastaaPoista
 5. Moi Päivi,

  Kyllä tuo pussi on ihana kapistus. Olen siitä kirjoittanutkin tänne aiemmin. Tunnisteista "Sports Lady testaa" löydät tekstin helposti. Kyllä se kannattaa hankkia, etenkin näin talvella aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Moi Juha,

  Ihan totta, monia asioita pitää monasti itsestään selvyytenä. Sitten kun niitä ei enää ole niin niitä osaa arvostaa ja kaivata.

  VastaaPoista
 7. Hei Hanna,

  Kiitos löysinkin aikaisemman postauksesi testaus sarakkeesta. Kuulostaa kyllä hyvältä ja kokeilemisen arvoiselta jutskalta.

  Ainoa mikä arveluttaa on tuo suhteellisen korkea hinta, mutta voihan sen hankkia myös osamaksulla, niin ei kirpaise kerralla niin paljon.

  terkuin, Päivi

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvä leffa, mutta takoitatkohan viehätysvoimalla ehkä kuitenkin VETOvoimaa(vetovoimanlaki)?
  Tärkeitä asioita molemmat , mutta Kaksi hiemna eri asiaa kuitenkin :).

  VastaaPoista
 9. Leffaa en ole nähnyt (vielä). Attraction voidaan suomentaa myös viehätys. Ja tarkoitin viehätysvoimaa, vaikka vetovoimasta puhutaan. Viehätys vetää asioita vetovoiman lailla puoleensa eli samasta asiasta puhumme :)

  VastaaPoista