Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.1.2012

Smoky Eyes, kuinka tehdä näyttävä silmämeikki"Everyone looks better with a little makeup!" ~ Ines de la Fressange
Kuinka loihtia näyttävä silmämeikki? Siihen sain vastauksen, kun Hannele Herttua opasti Smoky Eyes -silmämeikin salaisuuden minulle. Treffasimme Bottega Verden studiolla Aleksanterinkadulla. Heillä on yläkerrassa kaunis tila, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia kauneuteen liittyen, tehdään meikkejä ja hoitoja. Meikkini tehtiin Bottegan tuotteilla ja sain aivan mielettömän hyviä vinkkejä (ja upean meikin!).


Pidin käsipeiliä kädessä ja Hannele koko ajan opasti mitä hän teki ja miksi. Ensin tehtiin silmät. Meikkausjärjestyksestä voit lukea lisää täältä. Kun silmät oli ensin pohjustettu, niille levitettiin puuterin sijaan nudea luomiväriä ja sitten aloitettiin rajaaminen. Rajaus tehtiin pehmeällä kynällä niin, että se leveni ulkonurkkaa kohden. Seuraavaksi otettiin mustaa luomiväriä. Hannele käytti paria erilaista mustaa. Rajauksen yläpuolelle ja osittain sen päälle laitettiin liikkuvalle luomelle mustaa väriä ihan kunnolla. Sitten häivytettiin astetta vaaleammalla värillä luomiväriä ylöspäin kulmakarvojen suuntaan. Lopuksi häivytettiin vielä aurinkopuuterilla. Silmän alapuoli rajattiin myös mustalla kynällä ja se pehmennettiin luomivärillä. On tärkeää tehdä myös alaosa kunnolla, muuten lopputulos ei ole tasapainossa. Kun luomiväri oli laitettu, oli ripsarin vuoro. 
Häivytyssivellin
Kulmiin sain ihan loistavaa vinkkiä myös. Minulla on tosi ohuet kulmat ja hyvän lopputuloksen sai, kun ensin väritettiin niitä ruskealla luomivärillä jonka jälkeen tulosta vielä vahvennettiin kulmakynällä. Täältä voit lukea vinkkejä kulmiin.


Meikkivoide laitettiin vasta kun silmät oli tehty. Varissut musta luomiväri on hyvä puhdistaa silmän alta pois ja sitten vasta levittää meikkivoide, jolloin saa siisteimmän tuloksen. Meikkivoiteen päälle korostettiin valoa tuovalla voiteella kasvojen keskiosaa ja sitä laitettiin myös silmien alle. Ostin Bottegalta tämän meikkivoiteen, tykästyin siihen. Ja valovoiteen olen myös hankkinut lähiaikoina uuden, Helena Rubinsteinin. Ihan loisto tuote. 
Sitten lopuksi vielä aurinkopuuteria/poskipunaa ja huulet. Huulet rajattiin ensin, jonka jälkeen laitettiin puna ja kiilto. Ja lopputulos oli oikein hyvä. Supersuuri kiitos ihanalle Hannelelle! 
Eilen tein silmämeikin tällä luomivärillä samaan tyyliin, ja arkikäyttöön tuli ihan loistava 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti