Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.1.2012

Unelmien workshop

Ihana päivä. Tänään olen ”Unelmien Workshopissa” päässyt meditoimaan, tekemään onnellisuusmittaria, perehtymään inspiraatioon ja vetovoiman lakiin, tunnistamaan omia varjojani, tekemään kehollista hyväksymisharjoitusta ja rentoutusharjoitusta. Lopuksi vielä loimme unelmaelämämme ja teimme aarrekartat. Feels good. Kiitos Laura ja Jenni.
Haimme lounasta Silvople'stä
3 kommenttia:

 1. Hei Hanna!
  Oli oikein mukava tutustua ja tsemppiä tulevaisuudellesi!!
  Uskon todella, että voit saavuttaa kaiken minkä haluat. Olethan jo edennyt hurjasti valitsemallasi tiellä.
  Sinulla on lahjoja vaikka mihin: selkeästi visuaalista silmää, taito kirjoittaa mielenkiintoista ja inspiroivaa tekstiä, henkistä kypsyyttä ja rohkeutta seurata unelmiasi, taito tulla toimeen eri ikäisten ihmisten kanssa.... vau!! Jatka samaa rataa.
  Ps. soitan kahvilasta huomenna , yhdessä mieheni kanssa. :-)
  t. päivi

  VastaaPoista
 2. Moi Päivi! Samoin, mahtava oli tutustua. Ja kiitos kauniista sanoistasi :) Ja uskon, että sun unelma toteutuu piankin ja siitä tulee aivan huippua! Sulla on sydän mukana, idea loistava ja konseptista tulee hieno! Käyntikorttisi on tuossa pöydällä odottamassa että laitan sulle sitten viestiä miten puhelinsoiton kanssa meni :) Pidän teille peukkuja!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Mukava blogi sinulla! :)

  Itse olen kovasti kiinnostunut tälläisistä jutuista, jotka liittyvät onnellisuuteen, unelmiin ja elämän pieniin iloihin ym. Pidän myös omaa blogia, jossa näistä asioista kirjoittelen.

  Kysyisinkin, että minkälainen oli tuo onnellisuusmittari? Entä miten loitte unelmaelämänne ja minkälaiset olivat teidän aarrekarttanne? :)

  VastaaPoista