Sports Lady®

Sports Lady®

31.1.2012

Sofinah Photo Shoots, grand opening in March

Tunika/mekko Camilla Mikama, aurinkolasit Le Specs Lost Boys gold, laukku Month of Sundays, huivi Month of Sundays, Lounas Sushibar, meikki Hannele Herttua/Bottega Verde
Annika ja Thia avaavat maaliskuussa Uudenmaankatu 17 uuden liikkeensä SOFiNAH shopin. Greendress Erottajalla loppuu ja heidän uudessa liikkeessä  tullaan myymään laadukkaita vaatteita joilla on kiinnostava tarina, eettisyys ja materiaalit kohdallaan sekä koruja. Valikoimassa on myös seconhand designer laukkuja. Aika mielettömiä vaatteita on luvassa tähän putiikkiin. Nettisivut avautuvat lähiaikoina mutta facebookissa pääsee jo fiilistelemään mitä on luvassa. Camilla Mikaman menestysmekkomalli on saanut uuden kuosin, ja tämä mekko tulee myyntiin vain SOFiNAH shop'iin. Kuvasimme mekon Uudenmaankadun Sushibar'ssa. Ja oli muuten aivan ihanat sushit. 


Mekkoja on tehty vain 6 kappaletta ja myyntiin niitä tulee 5. Tämän mekon tytöt lahjoittivat minulle. I love it! Sopii niin hyvin farkkujen kanssa ja sitten kesällä ihan yksinään. Ja ihastuin  myös noihin Bllack Noir'n farkkuihin ja hankin nekin sitten omaksi. Suuri kiitos Annikalle ja Thialle. Tämä putiikki kannattaa pistää mieleen. Näillä tytöillä on aivan mielettömän hyvä maku vaatteiden suhteen ja täytyy sanoa, että oma garderooppi on saanut melko hyvää täydennystä heidän valikoimistaan. Ja tulee jatkossakin saamaan. Ja vielä kiitos Hannelelle upeasta meikistä.
Thia kuvasi

6 kommenttia:

 1. Olen aika pettynyt siihen, millainen mainoskanava blogistasi on tullut. Olisi kiva lukea enemmän rehellisiä arvosteluja tuotteista, joihin itse laitat rahaa, eikä vain niistä, joita saat ilmaiseksi ja joiden lahjoittajat odottavat sinun kehuvan niitä blogissasi.

  VastaaPoista
 2. Ikävää että olet pettynyt. Valotan vähän asiaa.

  Ensinnäkään en kirjoita kaikista tuotteista mitä saan testiin.

  Toiseksi: en kirjoita mistään mitä en allekirjoita. Varmasti olisin kirjoittanut tästä kuvauspäivästä muutenkin. Onhan se nyt kunnia jos tavallista tyyppiä pyydetään esittelemään mekkoa, kun tuolla on mallitoimistot pullollaan toista kauniimpaa ja pidempää tyttöä.

  Kolmanneksi: ostin kuvauksissa olleet farkut

  Neljänneksi: Minulla on kahden hengen talous, josta toinen on alle 5 vuotias. Minun rahani menevät elämiseen, lapseen, harrastuksiin, joskus matkustamiseen kun saan säästettyä. Harvoin nykyään ostan mitään itselleni. Ja silloin harvoin kun ostan, ne on kyllä esitelty täällä blogissa :) Kaikki hienot vaatteeni, kenkäni ja laukkuni olen hankkinut aikaisemmassa elämässäni.

  Viidenneksi: sain juuri tänään Tempurin tuotteita joista olen aina haaveillut ja tulen kirjoittamaan niistä ja nukkumisergonomiasta (älä lue blogia enää jos jurppii)

  VastaaPoista
 3. Minusta tätä blogia niin kuin montaa muutakin on mukava seurata. Päivän piristykseksi, vinkkinä arkeen ja ihanaan elämään. Narisijat voisivat mennä itseensä ja hommata itselleen mieluisamman elämän. Kateuden pistokset ovat hyvästä, eniten kertovat juuri kadehtijasta itsestään mikäli hänellä on rohkeutta kurkistaa sisimpäänsä ;)

  Blogin pitäminen ei ole helppoa. Se vie aikaa. Onhan se kiva, jos se ajankäyttö joskus palkitseekin mieleisellä tavalla :)

  Jatka Hanna samaan malliin! Tsemppiä ja ihania kokemuksia kevättalveen!

  Käpy

  VastaaPoista
 4. Anne-Mari, mikäli viittasit minun kommenttiini kateuskommentillasi, niin mielestäni kateutta ei ole se, jos on sitä mieltä, että blogin sisältö ei vastaa sitä miten lukijana itse ymmärsi blogin tiivistetyn esittelyn. Kuvittelin saavani tästä blogista enemmän vinkkejä terveelliseen elämään, enkä myyntipuheita. Ja tätä blogia seuraavat myös ihmiset, jotka eivät ole välttämättä samaa mieltä siitä onko Hannan promoama elämäntapa terveellinen. Pitäisikö mielestäsi lukea vain sellaisia blogeja, joiden kirjoittajan kanssa on samaa mieltä?

  VastaaPoista
 5. Moi Anne-Mari!

  Kiitos ihanasta kommentistasi. Ihana saada myös positiivista palautetta, siitä tulee aina hyvälle mielelle. Ja homma jatkuu edelleen. Jatkossakin kirjoitan asioista joista innostun ja joista pidän. Mahdottomuushan se olisi kaikkia miellyttää :) Mukava oli lukea mielipiteesi, kiitos :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Anonyymille: olisi kiinnostava tietää mikä tekee elämäntavastani "ei terveellisen" :)

  Hienoa että kommentoit tekstejä, mutta sen voi tehdä myös omalla nimellään jos uskaltaa... Olen tosin antanut mahdollisuuden anonyymiin kommentointiin täällä, jotta saataisiin aikaan rakentavaa keskustelua. Kaikki anonyymisti kirjoitetut kommentit eivät valitettavasti ole kovin rakentavia.

  Kaikkea hyvää sinulle joka tapauksessa. Hienoa että kuitenkin blogini kiinnostaa.

  /Hanna

  VastaaPoista