Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.1.2012

Kuntosalivertailussa Elixia Tikkurila

Kävin tällä viikolla testaamassa Elixiaa Tikkurilassa. Paikka on entinen Finnbody ja tällä hetkellä salin alakerran puoli on vielä hieman remontissa. Tutustumiskäynnille tänne ei päässyt (yksi harvoista paikoista Helsingissä jossa näin tiukkaa), kertamaksulla 20 eur olisi päässyt. Minulla oli kuitenkin tutustumiskuponki, jonka olin joskus saanut. Respassa oli tiukka meininki. Okei...sitten vaan treenaamaan.


Lämmittelylaitteita oli kunnon määrä, varmaankin 15 juoksumattoa ja saman verran crossareita. Sitten fillareita ja soutulaitteita. Sali oli ihan jees, perus elixiaa.. Laitteet 2 kerroksessa. Alakerrassa oli remontti ja sen keskellä laitteet. Jalkatreeni tuli tehtyä (pääosin alakerran puolella kun jalkaosasto oli siellä).

1 kommentti:

  1. Hei! Kivaa kun olet tehnyt kuntosalivertailuja Helsingissä. Itsekin etsin juuri sopivaa kuntosalia, haluan ehdottomasti, että salilla on nyrkkeilysäkki, mutta sellaisia saleja ei tunnu oikein löytyvän... Oletko sinä törmännyt nyrkkeilysäkkeihin joillakin helsinkiläisillä saleilla?

    VastaaPoista