Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.1.2012

Detox 4. päivä ja melkein viimeinen päivä...

Detoxin neljäs päivä lähti eilen käyntiin, eikä ihan parhaalla mahdollisella tavalla...


Ostin tattarihiutaleita. Suurimoita olisi pitänyt ohjeen mukaan olla, mutta en jaksanut kiireessä niitä etsiä, eli vähän pieleen meni nyt tämä tuorepuuroidea. Aamulla oli camu camu / opti-MSM & vihannesmehu / vehnänoras / aloe vera -setin jälkeen vuorossa puuroa. Kattilassa keitin hiutaleet puuroksi. Suoraan sanottuna puuro haisi ihan märälle villasukalle ja hajua peittääkseni laitoin joukkoon macaa ja vähän lucumaa ja pakastemustikoita. Maku ei myöskään ollut mikään paras... Lopputulos oli se, että puuro meni roskiin ja tein omakeksimän smoothien ja sekin meni piloille mutta join sen silti koska kolmatta aamiaista en olisi jaksanut alkaa tehdä... Olisi pitänyt olla niitä suurimoita...


Aamiaistouhujen kanssa säätämiseen meni liikaa aikaa, tiskiä tuli liikaa ja päätin että tämä saa olla viimeinen päivä tätä detoxia :) Puurosta olisi pitänyt ottaa kuva, ja tiskivuoresta... Ja aika loppui kesken, en ehtinyt tehdä lounasta evääksi (jota en eilen ehtinyt tehdä kun väänsin päivällistä, luin sähköposteja, yritin tehdä kotihommia ja rakensin lapsen kanssa legoilla ja leikin hänen kanssaan). Niin kuin sanottua, silloin tämä onnistuu jos sinulla ei ole muuta tekemistä kuin keskittyä tähän. Piste. Tavallaan luonteeni ei koskaan anna periksi ja mieli tekisi tätäkin jatkaa, mutta jotenkin näen että siinä ei ole nyt mitään järkeä. 
Aamupäivän asiaa pohdittuani, päätin kuitenkin jatkaa kun kerran aloitin. 6 days to go... Luonteeni ei yksinkertaisesti voi antaa periksi, ei missään, joten ei tässäkään. Kolmeen asti sinnittelin aamupalasmoothien ja välipalan voimin (seesaminsiemenpatukka) ja sitten päätin kuitenkin jatkaa. Myöhäinen lounas (jota ennen muistin nyt ottaa sen omenaviinietikkashotin) sisälsi keitettyä kanaa, salaattia, paprikaa, tomaattia, pähkinäsekoitusta. 
Ja sitten kaupasta löysin tattarisuurimoita, ja laitoin tuorepuuron täksi aamuksi. Suurimot laitetaan veteen ja annetaan olla yön yli. Sitten puuron joukkoon voi blendata taatelia, banaania tms. Kirjoitan lisää puuron valmistuksesta 5 päivän postauksessa, vielä en ole sitä maistanut mutta looks good. Tässä se taas nähtiin, kannatti olla luovuttamatta. Nyt on hyvä mieli. Kahvinjuonnin olen jo melkein unohtanut. Mitään päänsärkyä tai muuta siitä ei tullut. 


Iltapäivällä join teetä ja otin spiruliinatabletit. 


Ennen päivällistä unohdin taas ottaa detox litkut. Päivälliseksi tein smoothien:
banaani
2 dl mustikoita
1 dl liotettuja chia siemeniä
hamppuproteiinia
aswagandhaa
raakakaakaojauhetta
steviaa
vettä


Iltapalaksi otin vielä jugurttia, jossa oli pellavansiemenrouhetta ja mustikoita sekä vähän steviaa. Olen oppinut käyttämään sitä niin, etten laita liikaa ja se maistuu kyllä hyvälle kun on tarkka määrän kanssa. Ruokiin saa hyvin makeutta. Ja vielä detox teetä...


Olin eilen myös osteopaatti Jeren loistavassa käsittelyssä. Paikat olivat kyllä niin kipeinä. Olen viime ajat raahannut laukkuja edestakaisin 4 kerrokseen (ei hissiä) ja kyllä se Siinaille kiipeäminen kieltämättä jaloissa tuntui. Siinain reissun jälkeen klenkkasin kipeiden jalkojeni kanssa pari seuraavaa päivää rantsussa. Ja tiistaina tällä viikolla tein jalkatreenin, joten sekin taisi tulla vedettyä ihan kunnolla. Tämän hoitokerran jälkeen oli tosi hyvä olo, vaikka välillä hoitopöydällä oli pakko irvistellä kun paikat oli niin jumissa. Ihan mielettömän hyvää helpotusta kyllä kipeille lihaksille. Ihanaa. Hyvinvointipussissa lämmittelin vielä illalla tunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti