Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.9.2012

Ajatuksen voima - vähemmän kuin viime viikolla

kuvalainaus (That's not me)

Miten suuri merkitys kaikkeen on meidän ajatuksillamme. Oon ollut dietillä maanantaista asti ja tää tuntuu jotenkin tosi helpolle nyt. Mulla ei oo nälkä ja jaksan ihan ok tehdä juttuja. Ei tee mieli mussuttaa, se on suurin juttu ehkä. Olisinko löytänyt nyt itselleni hyvän ja mulle sopivan tavan pudottaa painoa? Olen niin monesti todennut että kaikki ei sovi kaikillePaleo-ruokavalioita kokeillessani voin huonostiSiinä ei saanut syödä vilja- ja maitotuotteitaOlin fyysisesti niin kipeä siitäJalkapohjatkin särkivät ja autolla ajaminen sattuiTreenaamisesta ei tullut mitäänMutta siinä missä tää mun uusi ruokavalio sopii mulle niin Paleo sopii monelle muulle!

Oon 3 päivää ollut tällä dietillä ja kerron siitä enemmän tulevissa postauksissaTää on hyvin protskupohjainen mutta erona esim Paleoon on maitotuotteiden syöminenRasvaton latte on mun lemppariaNiin ikään maitorahka ja raejuustoKyllä mussa se pieni lehmä vaan asuu! So far so good!

Mun vaakalukema on kahdessa vuodessa noussut 10 kg ja viime vuodesta se on noussut 5 kgVaa'an lukema ei ole mikään itseisarvo mutta 5 kg vuodessa vauhdilla en halua miettiä miltä näytän 2 vuoden kuluttua jos en nyt tartu härkää sarvista? En halua selitetellä mutta elämässä on ollut paljon tärkeämpiä asioitaJa nyt tuntuu että nyt on mun aika ajatella itseäniNyt olen vielä hyvässä kunnossa joten "pelastettavaa" ei ole ihan hirveästi mutta haluan olla paremmassa kunnossa! Joulukuussa lähden Thaimaaseen ja haluun näyttää hyvältäKivempi katsoa reissukuvia jälkeenpäin! Maaliskuussa lähdetään pikkupoitsun kaa myös lämpimään ja siellä ollaan varmaan biksuissa koko ajan sillä hotellissa on 14 vesiliukumäkeä!

Myös laihdutukseen pätee vetovoiman laki. Saat sen mitä ajattelet. Jos pää ei ole hommassa mukana niin siitä ei tule mitään. Jos hoet itsellesi jatkuvasti miten lihava tai ruma olet niin et saavuta tavoitettasiSilloin kun on paha olla niin peilikin kertoo että näytät pahalle vaikka et oikeasti näyttäisikään. Pitää muistaa rakastaa itseään! Kaikelle on aina aikansa ja paikkansa uskon niin. Paraskaan Personal Trainer tai huippuosaaja ei saa meitä noudattamaan hienoja neuvojaan jos oma ajatus ei ole hommassa mukana. Toki se auttaa ja tsemppaa mutta viime kädessä kaiken pitää lähteä omasta itsestä. Ja nämä ovat toki vain mun mielipiteitä asioista.

Tänään peili näytti paremmalle kuin viime viikolla ja vaakalukemakin oli pudonnut kilon tai enemmänkin! (Täytyy sanoa että lähtöpainon unohdin ottaa mutta edellisestä vaa'alla käynnistä jos laskestaan vaikka se.) Mutta suunta on alaspäin ja hyvältä tuntuu!


Ja hei se on perjantai! Ihanaa viikonloppua teille! XoSL

8 kommenttia:

 1. Voisko osa painonmuutoksesta olla kuitenkin lihasta? Tuli mieleeni, että treenaat varmaan kuitenkin hiukan eri tavalla myös nykyään.

  VastaaPoista
 2. Niiiiin totta! Allekirjoitan täysin! Nupista se lähtee, laihdutuskin.
  Ja tuo on hyvä huomio, ettei homma onnistu pelkällä neggauksella - tähän varmaankin moni laihduttaja sortuu: yrittää hakea voimaa itseinhosta ("katso nyt miltä sä näytät, hirveä läski" -ajatukset peilin edessä). Itsensä rakastaminen tuo voimaa, ei itseinho.

  VastaaPoista
 3. Pitäisi tehdä kunnon mittaukset rasvan ja lihasmassan määrästä jotta tietäisi. Muutamassa päivässä ei lihasta vielä niin lähde. Mä aloitin tän tiistaina.

  Tässä dietissä nopea painonputoaminen alussa perustuu siihen että proteiineilla on vettä hylkivä vaikutus. Elimistöstä häviää paljon varastorasvaa ja paljon vettä jota on kertynyt pitkän aikaa. Ja veskissä ookin öisin joutunut käymään ja päivisinkin paljon.

  Tänään pitäisi juosta 10 km lenkki. Saas nähdä mitä käy? Oon kyllä treenannut mutta näin pienessä ajassa ei vielä tiedä miten dietti vaikuttaa treenaamiseen. Hyvältä näyttää tähän asti kun oon jaksanut ihan hyvin!

  VastaaPoista
 4. Itselläkin dietti suunnitelmissa, mutta aloitus on vaikeaa kun ei tiedä minkälaista koittaisi. Odotan innolla tästä tarkempaa postausta ja pistän kokeiluun!

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Mä laitan tästä tarkempaa postausta ihan lähiaikoina!

  VastaaPoista
 6. Oi, mä tarkoitin että voisko osa sun painonnoususta olla lihasta, en varoitellut että dieetillä lähtee lihasta :D Sori, ilmaisin itseäni vähän huonosti.

  Itse asiaan kuitenkin, se on ihan taivaan tosi että positiivisuus kannattaa.

  VastaaPoista
 7. @Sami
  Niin se vaan menee! Ja jossain on joskus neuvottu laittamaan oikein ruma/lihava kuva itsestään jääkaapin oveen niin ei tee mieli syödä! Ja just toisin päin senkin pitäisi olla! Positiivisuutta vaan peliin!

  VastaaPoista
 8. @Ninni
  Äh anteeksi mä ymmärsin väärin! Sitä tietysti miettii koko ajan että lähteekö tässä nyt lihasta kamalasti samalla kun dieettaa niin ehkä siksi käsitin väärin :D

  Joo kyllä siinä mun painon nousussa varmasti jonkin verran on vaikuttanut lihasmassankin lisääntyminen sillä oonhan mä pari vuotta taas treenannut enemmän! Plus tuolloin 2010 olin aika "rimpulassa" kunnossa enkä ollut sitä ennen pitkään aikaan tehnyt punttia - suunnilleen vasta aloittanut sen taas piiitkästä aikaa

  Tämäpä oli piristävä toteamus! Kiitos: D

  VastaaPoista