Sports Lady®

Sports Lady®

28.9.2012

Perjantaisähellys

Aamulla kävin Haltonilla vetämässä kuulatunnin ennen baarille tuloaOon kyllä taas ihan fiiliksissä kuulailusta! Mulla oli pikkuduudsoni mukanaOman päiväkodin koulutuspäivä tuli "yllätyksenä" ja tarhan ovi oli lukossa kun siellä aamulla ihmeteltiinGreat! Ei ollut muuta vaihtoehtoa kun ottaa pikkudude Pasilaan mukaan sillä varatarhaa ei löytynytTällaista en oo vielä koskaan joutunut tekemään mutta pikkumies on niin tottunut tanssitreeneissäkin kävijä että hän oli todella nätisti koko tunnin ajan ja uskalsin siksi näin tehdäJa hän oli aivan innoissaan kun pääsi mukaan! Loppuvenyttelyssä saatiin vielä nauttia Break Dance mooveistaVähän erilainen kuulatunti tänään siis! Pasilasta sitten ex-mieheni nappasi hänet mukaansa (kiitos!) ja pikkumies pääsee myös isin duuniin käymään ja sitten äidin duuniin baarilleSitä on kovasti kärtetty koko kesä että pääsisi töihin mukaan! Ei mennyt kuin Strömsössä tämä aamu mutta mukava se kuitenkin oli! Vähän "Tahdon Asia" meininki oli tässä aamussa (jos muistatte kyseisen sarjan jokunen vuosi sitten).



Aamiaiseksi oli pakko saada taas jugurttia myslin ja hedelmien kanssa ja Ruohiksesta ostin ihania luomuhedelmiä (omenaa/banaanin/luumuja) sekä jugurttia ja aivan ihanaa omena/kaneli mysliä. Ja mikä ero on luomuaamiaisella ja tavallisella! Ai nam nam! Kyllä tää mun kaupassa käynti koko ajan enemmän ja enemmän kallistuu tänne luomupuolelle! Jo pelkkä makuero ja sitten se ero mitä voi "tavallisesta" / geenimanipuloidusta ruuasta tullaSyövät on niin yleisiä nykyään että eikö sitä kaikkensa halua tehdä että sellaiselta säästyy? Hintaero tuotteissa on pieni satsaus siihen kuinka pitkään voit täällä olla ja elää ja katsoa kun oma lapsi kasvaa.

Tänään ajeltiin vielä Poriin töiden jälkeen ja toivon että pääsisin tekemään sen 15 kilsan lenkin huomennaViimeistään sitten maanantaina kotona jos Porissa ei ehdiIhanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille! Ihanaa kun huomenna on lauantai ja saa NUKKUA!!! Jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti